Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Stevan Bakić polgármester: Minél több szabadkai csapatot szeretnénk látni a hivatalos ligákban

2021.05.27.

„A labdarúgás nagy rajongójaként mindig nagyon örülök a szabadkai csapatok sikerének, mind a hagyományos labdarúgás, mind pedig a Futsal esetében, amely egyre népszerűbb az utóbbi években. Azért vagyok ma itt, hogy az önkormányzat támogatásáról biztosítsam a Full Feel csapatot, melynek gratulálok a Vajdasági Futsal Ligába való belépése alkalmából, valamint a helyi futsal csapataink támogatásáról, melyek komoly sporttekintélyt építenek ennek a sportágnak.“ – jelentette ki Stevan Bakić, Szabadka polgármestere a Szabadkai Sportszövetség trófeatermében, a szabadkai Full Feel Klubnak a Vajdasági Futsal Szövetség, illetve a Szerbiai Futsal Szövetség hivatalos versenyrendszerébe való bekapcsolódása alkalmából tartott mai sajtótájékoztatón.

14303_1.jpg 

A polgármester kiemelte, hogy Szabadka város és a Sportszövetség mindig támogatni fogja a működő klubokat és az új klubok megalakulását, nem csak a futsal, hanem más sportok esetében is.

 14303_2.jpg

„Minél több szabadkai csapatot szeretnénk látni a hivatalos ligákban, mert az a fejlődésüket szolgálja, emellett pedig Szabadkát a sportok városaként népszerűsíti. Még egyszer gratulálok önöknek e komoly és eredményes sporttevékenységért, jó versenyszerencsét kívánva és sok győzelmet az elkövetkezőkben” – mondta Bakić polgármester.

Nemanja Džever, a Full Feel kispályás labdarugó klub egyik alapítója megköszönte Bakić polgármesternek és Nataši Aleksić, sport és ifjúságügyi városi tanácstagnak, hogy jelenlétükkel emelték a Klub médiapromóciójának tekintélyét.

Köszönjük a Szabadkai Sportszövetségnek és a Városi Közigazgatásnak is a szeptembertől nyújtott nagy segítséget a megalakulásban és a verseny kezdetében a Vajdasági Futsal Ligában. 2017-ben szerveztünk egy csapatot, amely elég jó eredménnyel szerepelt a tornákon, a csúcsot pedig tavaly érte el, amikor a Szabadkán megszervezett Szerbiai országos mini labdarúgó bajnokságon kifejezetten erős mezőnyben negyedik helyezést értünk el. Ezután döntöttünk úgy, hogy bejegyezzük a klubot és belépünk a hivatalos futsal ligába. Remélem, hogy eredményeinkkel és munkánkkal igazoljuk majd a klub vezetősége és tagjai, valamint a szabadkai önkormányzat bizalmát” – mondta Nemanja Džever.

14303_3.jpg

Bela Vojnić klubtag bejelentette az első futsal iskola megnyitását a Full Feel kispályás labdarúgó klub keretében, melynek célja saját tagjaik képzése „a nagypályás labdarúgók kölcsönzésének elkerülése érdekébent”

A sajtónyilatkozatokat követően a Klub képviselői Stevan Bakić polgármesternek és Nataša Aleksićnak átadták a Full Feel kispályás labdarugóklub mezeit.

 

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
Helyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodineMinistarstvoPanonreg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop