Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Stevan Bakić, Szabadka polgármestere húsz millió dináros szerződést írt alá

2021.04.23.

Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke ma átadta a vajdasági önkormányzatok képviselőinek a mezőgazdasági, vízgazdálkodási és helyi fejlesztési projektek társfinanszírozására vonatkozó szerződéseket, melyek összértéke meghaladja a 773 millió dinárt. Szabadka város nevében a dűlőutak rendezésére szánt 20 millió dináros támogatásról szóló szerződést Stevan Bakić polgármester írta alá.

“Szabadka város 2021. évi költségvetéséről szóló rendelettel a dűlőutak rendezésére áfával együtt 40 millió dinár lett előirányozva, így ezzel a jelentős tartományi támogatással erre a célra összesen 60 millió dinárt tudunk biztosítani. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy megközelítőleg 15 750 méternyi dűlőutat tudunk majd járhatóvá tenni – mondta Stevan Bakić polgármeter.

A polgármester szavai szerint a dűlőutak rendezése Sándor, Györgyén, Nagyfény, Csantavér, Királyhalom és Tavankút helyi közösségekben lett tervbe véve.

A Tartományi Regionális Fejlesztési, Régióközi Együttműködési és Helyi Önkormányzati Titkárság közreműködésével az önkormányzatok ma megkapták azokat a szerződéseket is, amelyek a tartományi költségvetésből biztosítanak támogatást a kommunális infrastruktúra fejlesztésére vonatkozó műszaki tervek kidolgozására, összesen 33 millió dinár értékben. Szabadka város a közvilágítás műszaki terveire egy millió dinárt kap a tartománytól.

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
Helyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodineMinistarstvoPanonreg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop