Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A polgármester ünnepélyesen megnyitotta a legszebb szabadkai gyógyszertárat

2021.03.18.

Stevan Bakić, Szabadka polgármestere ma megnyitotta a Városháza földszintjén levő Galen Pharm gyógyszertárat Veljko Dželetovićtyal, ennek a gyógyszertári intézménynek az igazgatójával. A Szabadkai Gyógyszertár egykori 1-es gyógyszertárának bérbeadása az év elején történt, a város tulajdonát képező további 19 gyógyszertári objektummal együtt. A bérleti szerződés megkötése a nyilvános pályázat összes követelményét teljesítő tekintélyes Galen Pharm gyógyszertári intézménnyel valósult meg.

A bérlő az összes objektumot berendezte, márkásította és különféle gyógyszerkínálattal és egyéb gyógyszertári készítménnyel látta el. A legtekintélyesebb helyiség megnyitóján, melyre a szabadkaiak központi városi gyógyszertárként tekintenek, a polgármester ezekkel a szavakkal fordult a médiához:

„Tisztelt igazgató úr és a Galen Pharm gyógyszertár tisztelt dolgozói!

A média tisztelt képviselői!

Nagyon örülök annak, hogy ma megnyitjuk az egyik legszebb szabadkai gyógyszertárat, ettől a pillanattól kezdődően az egyik legtekintélyesebb cég igazgatása alatt, mint amilyen a Galen Pharm.

Ahogyan azt a polgároknak megígértem, néhány hónappal ezelőtt megtartottuk a gyógyszertári tevékenységet ebben a helyiségben és lehetővé tettük a mostani bérlővel kötött szerződéssel, hogy az egyik legszebb gyógyszertár a város központjában, a mi Városházánk alatt, továbbra is nagy gyógyszerválasztékkal és egyéb gyógyhatású készítményekkel elérhető legyen, ami pedig a legfontosabb a lakosság számára, hogy a gyógyszertár éjjeli ügyeletet tart. Szabadka polgárai továbbra is, a nap és az éj bármely szakában eljöhetnek ide és beszerezhetik, amire az egészségük miatt szükségük van.

A Szabadkai Gyógyszertár sajnos évekre visszamenőleg halmozta az adósságokat, és ez az épület is megszenvedte ezt a pénzügyi helyzetet. Az utóbbi időben már az is megtörtént, hogy alapvető gyógyszerek nem voltak raktáron, vagy a készletek nagyon csekélyek voltak.

Mi véget vetettünk ennek a kínos helyzetnek, ami nyűg volt már nekik is és a városnak is. Ennek eredményeképpen megállapodást kötöttünk a Galen Pharmmal, és ki kell hangsúlyoznom, hogy a cég tulajdonosa és vezetősége tiszteletben tartották a bérleti szerződésben foglalt valamennyi feltételt, ami pedig a számomra a legfontosabb volt, hogy minden dolgozó a helyén maradt, hogy valamennyi gyógyszertár folytatja működését, és még jobban fog teljesíteni.

E központi gyógyszertár mellett a Galen Pharm ma még 6 épületben nyit üzletet, jövő csütörtökön pedig további 13 gyógyszertár kezdi meg működését városunkban. Fontos megjegyezni, hogy a ma megnyílt üzlethelyiségek között van a palicsi, az újfalusi, a kertvárosi és a gyermekrendelő melletti gyógyszertár is. Ezalkalomból köszönetet mondanék a Galen Pharm igazgatójának, hogy ilyen hatékonyan és sikeresen átvette az üzlethelyiségeket és azokat megfelelőképpen felszerelte. Az alkalmazottaknak sok sikert és örömöt kívánok további munkájukhoz és a gyógyszerészeti tevékenység fejlesztéséhez, a lakosságnak pedig megköszönöm a türelmet és a támogatást, amit nekem és a városvezetésnek nyújtottak ahhoz, hogy megoldjuk ezt a városunkat évek óta gyötrő problémát  

Éljen Szabadka! Éljen Szerbia!“

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
Helyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodineMinistarstvoPanonreg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop