Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Bajmokon, Csantavéren és Szabadkán előzetes időpont nélkül is fel lehet venni az oltást

2021.03.15.

Hogy Bajmok, Csantavér, Szabadka és a környező települések azon lakói is felvehessék az oltást, akik ezt meg szeretnék tenni, de eddig még nem kerültek sorra, illetve, hogy meggyorsítsa az oltakozás ütemét, a Szabadkai Egészségház ma is lehetővé teszi a 60 évnél idősebb érdekelteknek, hogy időpont nélkül beoltassák magukat. Az immunizációt a következő rendelőkben végzik: Bajmokon a Tito marsall utca sz.n., Csantavéren a József Attila utca 13., Szabadkán pedig az 1. számú rendelőben, az Eugen Kumičić utca 4. szám alatt, reggel 9-től 16 óráig. A 60 évnél idősebbek most is a kínai Sinofarm által gyártott vakcinát vehetik fel, előzetes bejelentkezés nélkül.

14122_1.jpg

Az oltásra az érdekelt bajmoki, csantevéri és szabadkai lakosoknak magukkal kell vinniük fényképes személyi okmányukat, és lehetőség szerint az előre kinyomtatott és kitöltött egyetértő nyilatkozatot, hogy gyorsabb legyen a nyilvántartásba vétel, de ha erre nincs lehetőség, azt kitölthetik majd magán az oltóponton is.

Az új városháza épületében működő központi oltóponton, a Lazar Nešić tér 4. szám alatt ma 8-tól 20 óráig is azok vehetik fel az oltást, illetve a megerősítő oltást, akik időpontot kaptak az eUprava portálon keresztül.

A Szabadkai Egészségház kéri a lakosságot, hogy az oltóponton kötelezően tartsák be a járványügyi óvintézkedéseket, vagyis viseljenek védőmaszkot és tartsák be az egymás közötti távolságot.

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
Helyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodineMinistarstvoPanonreg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop