Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Védőoltás Bajmokon és Csantavéren bejelentkezés nélkül vasárnap is

2021.03.13.

A bajmoki, csantavéri és a környező falvak azon polgárainak, akik szeretnék felvenni az oltást, ugyanakkor még nem kerültek sorra, a Szabadkai Egészségház a védoltás felvételének felgyorsítása érdekében,  ezen a hétvégén a hatvan évnél idősebb polgároknak megszervezte a védőoltás felvételét előzetes bejelentkezés nélkül. Bajmokon, az orvosi rendelőben (Tito marsall u. sz.n), illetve Csantavéren  az orvosi rendelőben (József Attila u. 13) ma 12-től 20 óráig a Sinopharm védőoltást (kínai vakcina) vehették fel a védőoltást az érdekeltek, ezen a napon összesen 329 polgár vette fel az oltást: 153 Bajmokon és 176 Csantavéren. Vasárnap, 2021. március 14-én, az egészségházakban Bajmokon és Csantavéren reggel 9-től 15 óráig vehetik fel a védőoltást bejelentkezés nélkül a 60 évnél idősebb polgárok.

14114_2.jpg

A bajmoki, csantavéri és környező falvak lakosai, akik szeretnék felvenni a védőoltást, képpel ellátott személyi okmányt kell magukkal vinniük, illetve lehetőség szerint vigyék magukkal a jóváhagyásról szóló kitöltött űrlapot, ezáltal megkönnyítve a rendszerben a nyilvántartás elvégzését. Amennyiben nincs lehetőségük ezt megtenni, az oltóponton is van lehetőség kitölteni az űrlapot.

A Szabadkai Egészségház  felkéri mindazokat, akik fel szeretnék venni a védőoltást, hogy ezt tegyék meg a hétvégén a járványügyi előírások kötelező betartásával- védőmaszk használata és a kötelező távolságtartás betartása mellett.

Ma Szabadkán, az Új Városházán, a  Lazar Nešić tér 4-ben 720 polgárt oltottak be,  a Fasizmus áldozatai tere 16-ban lévő Hetes számú rendelőben kb.  50 polgárt. A Szabadkai Egészségház illetékesei elmondása szerint, 2021. március 13-án, szombaton a tömeges immunizáció megkezdése óta, Szabadkán a legtöbb polgár vette fel a védőoltást.

 

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
Helyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodineMinistarstvoPanonreg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop