Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megnyílt a Svetofor orosz üzletlánc Szabadkán

2021.02.27.

Ma városunkban megnyílt az oroszországi Svetofor üzletlánc. Az ünnepi szalagavatón jelen volt  Iljdar Ahjarov, az újonan megnyílt üzlet igazgatója és Srđan Samardžić, a városi tanács gazdasági ügyekkel megbízott tagja. Szabadkán, a  Lóversenytér 2c szám alatt lévő üzletben, akárcsak a tegnap Kruševacon megnyílt Svetofor üzletben 400, főként hazai fogyasztási cikk várja a fogyasztókat, és mint azt bejelentették hamarosan érkeznek új termékek Oroszországból és Fehéroroszországból.

14048_1.jpg

Szabadka Város képviseletében Srđan Samardžić, a városi tanács gazdasági ügyekkel megbízott tagja, a szabadkai önkormányzat, Stevan Bakić polgármester és a saját nevében is köszöntötte városunkban a Svetofor vállalatot, első szabadkai üzletláncának megnyitása alkalmából, amely az elsők között nyitotta meg ezt a híres orosz kiskereskedelmi láncot Szerbiában, és egyben az első szabadkai üzletet is.

- Szabadka nagy számú üzlettel büszkélkedhet, amelyek megkönnyítik a családok bevásárlását, és biztosak vagyunk benne, hogy a ma megnyílt Svetofor még egészségesebb konkurenciát hoz létre. Büszkék vagyunk, hogy egy olyan önkormányzatot képviselünk, amely aktivitásaival ösztönző gazdasági környezetet  és kedvező beruházási lehetőséget biztosít, amely kedvez a  külföldi befektetéseknek és számos nemzetközileg elismert cég ügyvitelére - hangsúlyozta Srđan Samardžić.

Iljdar Ahjarov elmondta, hogy a Svetofor orosz üzletlánc ma   Szabadkán megnyitja az első, Szerbiában pedig a második üzletét, és azt is elmondta, hogy  ezenkívül még két üzletet nyitnak Szabadkán.

- A ma megnyílt üzlet tíz alkalmazottnak ad munkát, jelenleg 400 árucikk várja a vásárlókat, de ez csak egy része a teljes kínálatunknak. A koronavírus okozta helyzet miatt még nem érkezett meg több árucikkünk Oroszországból és Fehéroroszországból. A terveink között szerepel, hogy Szabadkán még két üzletet nyissunk, és szinte biztos, hogy a Szerbia-szerte megnyitásra kerülő üzleteinkben még több árucikk lesz és még több alakalmazottnak biztosítunk munkát - mondta Ahjarov.

14048_2.jpg

A Svetofor üzlete 9.00 és 20.00 óra között várja a vásárlókat.

 

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
Helyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodineMinistarstvoPanonreg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop