Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megalakult a szenvedélybetegségek elleni helyi csapat

2021.02.23.

A Szerb Köztársaság Kormányának drogellenes irodája szervezésében ma a Városháza kék termében összejövetelt tartottak egy önkormányzati szintű multidiszciplináris csapat megalakítására azzal a céllal, hogy minél több szakértő kapcsolódjon be a munkába a lehető legtöbb területről az igazságügyi, egészségügyi és szociális intézményektől a civil szervezeteken keresztül az önkormányzatig, a hatékony együttműködés és a drogellenes tevékenység koordinálása érdekében.

14028_1.jpg

Miután köszönetét fejezte ki Szabadka Város Önkormányzatának, hogy támogatta a mai találkozó megszervezését, amelyen 19 intézmény, egyesület és szervezet képviselői vettek részt, Jovan Vojinović, a Szerb Köztársaság Kormányának drogellenes irodájának csoportvezetője elmondta, hogy a kábítószerfogyasztás egy igen összetett kérdés, melynek megoldásához valamennyi helyi intézmény, szervezet és a hatósági szervek hathatós együttműködésére van szükség.

„Megbeszéltük, hogy kinevezünk egy koordinátor, akinek az lesz a feladata, hogy összehangolja a csapat valamennyi tagjának munkáját, akik évente legalább négyszer összeülnek, hogy információkat cseréljenek és koordinálják a további tevékenységet a Nemzeti drogellenes stratégiának megfelelően“ – mondta Vojinović.

Hozzátette, hogy Szabadkán a helyzet kielégítő, és hogy tervben van egy további találkozó is, amelyen aláírnák az együttműködési megállapodást is.

„Az összejövetel résztvevői említettek pozitív, de negatív példákat is, amelyeket ki lehet javítani. Beszélgettünk a terepen tapasztalt állapotokról, és elmondhatom, hogy Szabadkán a helyzet valóban kielégítő, és elégedettek vagyunk az intézmények munkájával“ – hangsúlyozta Jovan Vojinović.

14028_2.jpg

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
Helyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodineMinistarstvoPanonreg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop