Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Hírek

A Központ I. Gerontológiai Klub volt a klubközi bridzsbajnokság házigazdája

2020.10.26.

Százhúsz legidősebb polgártársunk, a szabadkai Gerontológiai Központ gerontológiai klubjainak és otthonainak felhasználója ma az összes ajánlott egészségügyi óvintézkedés betartása mellett bridzsbajnokságon vett részt. A Központ I. Gerontológiai Klub Petar Drapšin 3. alatti épületében megtartott klubközi bridzsbajnokságon mind a tíz gerontológiai klub és mindhárom otthon csapata részt vett, a versenyt pedig a ZOOM alkalmazás segítségével lehetett figyelemmel kísérni.

13757_1.jpg

Dr. Nenad Ivanišević, a szabadkai Gerontológiai Központ igazgatója ebből az alkalomból kijelentette, hogy a Napsugaras Ősz elnevezésű rendezvénysorozat keretében idén a 20. bridzsbajnokságot a Gerontológiai Központnak juttatott adományoknak és eszközöknek köszönhetően lehetett megszervezni.  

„Módot találtunk arra, hogy barátkozzunk, hogy egybegyűjtsünk 120 versenyzőt, miközben tiszteletben tartottunk minden járványügyi óvintézkedést. Mindenki egy helyen van, figyelemmel kísérjük a történéseket és türelmetlenül várjuk a győzteseket. Nem volt más mód, hogy együtt lehessünk, de lehetőségként fel sem merült, hogy ne legyünk együtt. Folytatjuk ezeket az aktivitásokat, s minden elkövetkező versenyt hasonló módon szervezünk meg”, emelte ki Nenad Ivanišević.

Ilija Đukanović, a Városi Tanács szociális védelemért és egészségügyért felelős tagja emlékeztetett rá, hogy Szabadka Város támogatja a gerontológiai klubok összes tevékenységét, s hozzátette, hogy a szabadkai önkormányzat a jövőben is ezt a gyakorlatot fogja követni.

„Örülök annak, hogy októberben, amelyet legidősebb polgártársainknak szentelünk, a Gerontológiai Központban módot találtak arra, hogy a jelenlegi járványügyi helyzetben szükséges intézkedések betartása mellett bekapcsolják a klubok tagjait és az otthonok lakóit minden fontosabb társadalmi tevékenységbe. Ma ez a bridzsbajnokság, az elkövetkező napokban ez az éneklés, a tánc, vagy más egyéb aktivitás lesz.  Az önkormányzat képviselőinek a jelenléte jelzi, hogy Szabadka Város a jövőben is támogatja a szociális-védelmi intézményeket tevékenységeik megvalósításában”, hangsúlyozta Đukanović.

A legtöbb pontot elérő győztes serleget kap, a legjobb versenyzőknek járó elismeréseket Nataša Aleksić, a Városi Tanács sportért és ifjúságért felelős tagja nyújtja át.

„Örülök neki, hogy legidősebb polgártársainkat nem kerítették teljesen hatalmukba a közösségi hálózatok, s hogy a bridzs továbbra is népszerű.  Az itt összegyűlt versenyzőknek nem lesz könnyű, de biztos vagyok benne, hogy mindannyian jól érzik majd magukat”, mondta Nataša Aleksić.

13757_2.jpg

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop