Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Művelődési hírek

Látogatás a művelődési és oktatási intézményekben

2020.10.15.

Miloš Nikolić, a Városi Tanács oktatásért és művelődésért felelős tagja az elmúlt hat hét alatt városunk több művelődési és oktatási intézményébe látogatott, többek között a Városi Könyvtárba, a Gyermekszínházba, a Politechnikai Iskolába, a Lifka Moziba, a Danilo Kiš Alapítványba, a Történelmi Levéltárba, a Műemlékvédelmi Intézetbe és a Városi Múzeumba.

13740_1.jpg

Nikolić munka jellegű megbeszéléseket tartott mindazoknak az intézményeknek az igazgatóival, amelyekbe ebben az időszakban ellátogatott. Ezeken szó volt a korona-vírus terjedésének a megakadályozását szolgáló megelőző intézkedésekről, az intézmények terveiről, programjairól és tevékenységéről, azokról a költségvetési tételekről, amelyek lényegesek lesznek az intézmények jövő naptári évi zavartalan működése szempontjából.

Nikolić a Városi Múzeumban a foglalkoztatottakkal a jelenlegi kiállításokról cserélt véleményt, valamint a korona-vírus terjedésének a megakadályozásáról, mivel az különösen intenzív a zárt terekben.

13740_2.jpg

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

Ноћ Музеја