Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Gazdasági hírek

Megtartották a Csak a jogilag rendezett köztulajdon jó köztulajdon elnevezésű program zárókonferenciáját

2020.09.14.

A Csak a jogilag rendezett köztulajdon a jó köztulajdon elnevezésű program zárókonferenciáját, amelyben Szabadka Város partnere Zenta község volt, ma tartották meg Zentán. A projekt értéke 240.095 euró és az Európai Unió Exchange 5 elnevezésű programjából finanszírozták.
A projekt megvalósításához az Európai Unió térítésmentesen több mint 180.000 eurót hagyott jóvá. Az összeg fennmaradt részét Szabadka és Zenta városi, illetve községi közigazgatása biztosította.
A Csak a jogilag rendezett köztulajdon a jó köztulajdon projekt menedzsere, Zagorka Panić kiemelte, hogy a lényeg jó gazda módjára viszonyulni a városi, illetve a községi vagyonhoz.
„Jelentős előrelépés történt Szabadkán, hiszen a 250 jogellenesen fennálló középület közül az 50 saját eszközökből törvényesített létesítmény mellett ezzel a projekttel további 88 létesítményt törvényesítettünk”, mondta Zagorka Panić, Szabadka Város polgármesteri tanácsosa, a projekt menedzsere.
Zenta Község elnöke, Czegledi Rudolf elmondta, hogy a 7.000 törvénytelen létesítményből a község mintegy 1.800-zal rendelkezik.
„669 létesítményt sikerült nyilvántartásba vennünk és rendeznünk. Az épületek mellett vannak itt utak, járdák, különböző csatornák is. Úgy véljük, hogy ez a község számára nagyon fontos feladat, mert azzal, amit nyilvántartásba vettünk, jogilag rendelkezhetünk, pályázhatunk, adományozókat kereshetünk, tehát nagyobb lehet a költségvetési bevételünk”, mondta Czegledi Rudolf.
A projekt az Államigazgatási és Önkormányzati Minisztérium, valamint a Pénzügyminisztérium támogatásával valósult meg, együttműködve a Városok és Községek Állandó Konferenciájával. A program 48 önkormányzatot ölelt fel.

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>