Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

Megtartották a Séta napját

2020.09.12.

A Spartak Hegymászó Klub csatlakozott a hegymászó egyesületekhez, amelyek a sétát egészséges életmódformaként népszerűsítik.  Az idei Séta napja rendezvényt a járványügyi helyzet miatt két pályán tartották meg. Hozzávetőlegesen száz szabadkai sétált a 13 kilométer hosszú ösvényeken. Tiszteletben tartva a járvány terjedése megelőzésére vonatkozó szabályokat a rendezvény tömeges gyülekezés és közös sétára indulás nélkül zajlott. Szabadka Város az idén is támogatta a rendezvényt.

 13667_1.jpg

Nataša Aleksić, a szabadkai városi tanács sporttal és ifjúsági ügyekkel megbízott tagja is részt vett a rendezvényen, ezúttal kiemelte a rekreáció jelentőségét, mint a fizikai és szellemi egészség fontos tényezőjét és kifejezte azon reményét, hogy jövőre a Séta napja visszanyeri a tömeges részvételt.

A résztvevőknek térképeket kínáltak fel a gyaloglásra kijelölt útvonalakkal. Az első útvonal a Palicson lévő Víztoronytól a Tőzegig és vissza 13 kilométer teljes hosszban volt. Számos érdeklődő csatlakozott. A Szabadkai-Horgosi homokpusztában a polgárok körülbelül három órát sétáltak.

A másik útvonal, hozzávetőlegesen azonos hosszban a Palicson lévő Víztoronytól kezdődött, a vége pedig Szabadkán az Új Városházánál ért véget, elhaladván a madárles, a Szentkút és a Pionír gyár mellett. 

 

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
Helyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodineMinistarstvoPanonreg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop