Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Szerződéskötés a Kizur István Á.I. pályájának felújításáról

2020.05.25.

Vladimir Batez, tartományi sport- és ifjúságügyi titkár ma Szabadkára látogatott, s ebből az alkalomból Dejan Anđelovićnak, a Kizur István Általános Iskola igazgatójának átnyújtotta az iskola udvarán levő kosárlabdapálya szanálásáról szóló, 800.000 dinár értékű szerződést. Batez ebből az alkalomból megbeszélést folytatott Bogdan Laban szabadkai polgármesterrel, Nemanja Simovićtyal, a Városi Tanács sportért és ifjúságért felelős tagjával, valamint Dejan Vukovićtyel, a szabadkai Sportszövetség főtitkárával.

13446_1.jpg

- A Titkárság az elmúlt négy évben kiválóan együttműködött Szabadkával. Számos – összesen 72 – sporttal kapcsolatos projekt valósult meg 45 millió dinár értékben. Ezek felölelték az iskolai sportpályák szanálását, a nagyberuházásokhoz nyújtott támogatásokat, mint amilyen a Városi Stadion, a sportolók támogatása... A Városi Stadion segédpályáján most készül a reflektoros kivilágítás, rövidesen pedig partneri befektetésekkel megkezdődik a Žarko Zrenjanin ÁéKI udvarának a szanálása is – hangsúlyozta Batez. Mindig örömömre szolgál, egykori sportolóként és sportmunkásként is a sportok városába, olimpiai, világ- és Európa-bajnokok városába látogatni. Szabadkával kivételes partneri kapcsolatunk van, s együttműködésünk példaértékű lehet mások számára.

A jóváhagyott eszközökért Nemanja Simović mondott köszönetet, aki ugyancsak kiemelte a 2016 óta folytatott gyümölcsöző együttműködést.

- Számos projektet valósítottunk meg és újabbak következnek. Már a jövő héten megnyílik a Szent Száva ÁI udvarában az új pálya, de szeretnék emlékeztetni rá, hogy abban az iskolában nem olyan régen teljesen felújítottuk a sportcsarnokot. Nem hanyagoljuk el az ifjúsági politikát sem, mert sok ezzel a témakörrel foglalkozó egyesület kapott támogatást a tartománytól – mondta Simović.

Megdicsérte az illetékes ágazati titkárság eljárásrendjét a pályázatok vonatkozásában, majd köszönetet mondott mindazoknak, akik segítik azok megvalósítását.

- Vonatkozik ez mindenekelőtt a helyi gazdaságfejlesztési szolgálatra és Božidarka Golubovićra, valamint Zagorka Panić városi menedzserre, aki sokat segített a dokumentáció és a projektek kidolgozásában – mondta Simović.

13446_2.jpg

 

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop