Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Аz elmúlt hét - az önzetlen, segítőkész emberek hete

2020.04.24.

- Az elmúlt hetet városunkban az egymás iránti emberség, a segítőkészség és az együttérzés jellemezték, amelyben minden korosztály igyekezett valamit ajándékozni másoknak. Volt aki pénzt, vagy fogyasztási cikkekkel, védőeszközöket ajándékoztak, míg mások önkéntes munkát vállalva, szabad idejüket áldozták mások megsegítésére … Ezekben az időkben minden lényeges, de a legfontosabb, hogy egyre több a gyógyult - mondta Jasmina Stevanović, aki Szabadka Város Önkormányzata nevében megköszönte a Szabadkai Közkórháznak nyújtott segítséget.

13402_1.jpg

- Bogdan Laban polgármester és Szabadka Város Önkormányzata, de a páciensek nevében is szeretném megköszönni az adományt a Brilijant 024 cégnek és tulajdonosának, Đurđinka Kočišnak, aki 200 csomag ágyneművel és takaróval ajándékozta meg a Szabadkai Közkórházat. Ez segítséget jelent a kórház személyzetének, akik így jobb feltételekkel tudnak dolgozni, és a betegeknek is, akik kellemesebb körülmények között tudnak gyógyulni, mert a kezelés mellett ez is rendkívül fontos - hangsúlyozta Jasmina Stevanović.

Stevanović asszony köszönetet mondott a többi cégnek is, akik a koronavírus okozta járványhelyzetben nagy emberségről tettek tanúbizonyságot, és védőfelszerelést vagy tisztítószereket adományoztak az önkormányzatnak és az egészségügyi intézményeknek, de azoknak a magánszemélyeknek és vállalkozóknak is megköszönte a segítséget, akik pénzadományt utaltak az önkormányzat célszámlájára, ezzel segítve a leginkább rászorulókat.

A kórháznak nyújtott adományt az intézmény igazgatója, dr Slobodan Puškar is megköszönte, aki elmondta, hogy a Szabadkai Közkórház az egészségügyi személyzet és minden dolgozója odaadó munkájának köszönhetően a járványhelyzet alatt is teljesíti mindazokat a feladatokat, melyekkel az Egészségügyi Minisztérium és a Tartományi Egészségügyi Titkárság megbízza.

- Ez az adomány, úgy mint a többi segítség, amit az önzetlen és jóakaratú emberektől kapunk, mindenképpen jelentős mértékben hozzájárul  ahhoz, hogy munkánk még hatékonyabb és sikeresebb legye, hogy betegeink jobban és kényelmesebben érezzék magukat , és hogy a gyógykezelések rövidebb ideig tartsanak – mondta dr Puškar.

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop