Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A Rendkívüli Helyzetek Városi Törzskarának rendelete

2020.04.22.

A rendkívüli helyzetek városi törzskara mai hetedik rendkívüli ülésén rendeletet hozott, amellyel elrendelte Szabadka Város Városi Közigazgatásának, hogy 1.500.000 dinár összegben különítsen el póteszközöket az alapvető élelmiszerek beszerzésére, amelyeket Szabadka város területén a legalacsonyabb nyugdíjjal rendelkezőknek osztanak ki csomagok formájában.

13398_1.jpg

A rendeletben, amelyet Bogdan Laban polgármester, a rendkívüli helyzetek törzskarának főnöke írt alá, ugyancsak elrendelik Szabadka Város Városi Közigazgatásának, hogy 2.366.000 dinárt és 250,00 eurót fordítson az alapvető élelmiszerek beszerzésére, amelyeket Szabadka város területén a legalacsonyabb nyugdíjjal rendelkezőknek osztanak ki csomagok formájában. Ezt a pénzt jogi és természetes személyek dinár- és devizaadományként fizették be a külön számlákra a COVID-19 vírus elleni küzdelem érdekében.

Jelen rendeletet 2020. április 23-tól alkalmazzák. Jelen rendelet végrehajtását a Városi Közigazgatás illetékes titkárságai ellenőrzik.

A rendeletet a honvédelemről szóló törvény 29. szakasza, valamint a Szerb Köztársaság elnöke, a Szerb Köztársaság Képviselőházának elnöke és a Szerb Köztársaság Kormányának elnöke által a rendkívüli állapot kihirdetéséről szóló rendelete alapján hozták meg, figyelembe véve a rendkívüli állapot bevezetéséről szóló rendelettel bevezetett intézkedéseket és korlátozásokat.

Rendelet – 2020. április 20.

 

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop