Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A szabadkai Mozzart folytatta a legidősebb polgárok részére foganatosított anagy csomagosztási akcióját

2020.04.22.

A Mozzart vállalat a COVID–19 világjárvány következményei miatt a rászorulóknak nyújtott segítséggel nem áll meg. Szerbia szerte a kórházaknak a lélegeztető és egyébb felszerelések beszerzésének céléjából folyósított adományain kívül, pénzsegélyekkel segíti az egészségügyi intézményeket, emellett folyamatban van Szerbia legidősebb polgárainak és a rászoprulóknak adományozott legszükségesebb élelmiszereket tartalmazó csomagok beszerzése és szétosztása akciójuk.  Ez a gazdasági óriás, több mint 6.000 segélycsomagot készített el, a mai rendeltetési helyük Szabadka volt.

 13396_1.jpg

Az alapélelmiszereket és fertőtlenítő szereket tartalmazó csomagokat a polgároknak a lakcímére, a Mozzart önkéntesei és Szabadka város önkéntesei közösen juttatták el. A Mozzart vállalat csomagosztási akciójában részt vett Dragi Vučković, az észak-bácskai igazgatási körzet vezetője is.

Bogdan Laban, Szabadka polgármestere elmondta, hogy a  Mozzart vállalat ezekben a nehéz időkben is társadalmi felelősségvállalásáról tesz tanúbizonyságot, adományokkal segítve ott, ahol a legszükségesebb a segítség, teljeskörűen támogatván Szerbia szerte a községeket a legidősebbek  és a többi polgár egészségéért és életéért folytatott harcban. Laban emlékeztetett a Mozzart vállalatnak a  szabadkai kórháznak adományozott több mint egy millió dináros adományra, ezáltal is köszönetét kifejezve ennek a sikeres vállalatnak.  

– Ezekben a napokban, amikor a vírus elleni küzdelem azonos azzal a küzdelemmel, amelyet a legidősebb polgártársaink védelmének érdekében vívunk, kötelességünknek tartjuk a segítségnyújtást lehetőségeinkkel   összhangban mindazoknak, akiknek a legszükségesebb, ez a vállalat  adományával segítette a szabadkai kórházat, valamint önkormányzatunkat.  Amikor egy ilyen  nehéz helyzetben, mint a jelenlegi egy ilyen adományt kapunk, akkor tudjuk hogy létezik olyan vállalat, amely példája a társadalmi felelősségvállalásnak és szolidaritásnak, tekintettel, hogy évek óta több humanitárius akcióban adományozóként vett részt – hangsúlyozta Laban.

A már két évtizede sikeresen működő Mozzart vállalatból üzenik, hogy különösen büszkék alkalmazottjaikra, akik a rendkívüli helyzet bevezetésének első napjától Szerbia polgárainak szolgálatában vannak.  

– Vállalatunk évről-évre tanúbizonyságot tesz, hogy a társadalmi felelősségvállalás a prioritásaink legmagasabb szintjén van, a járvány idején pedig okkal vagyunk tevékenyebbek és büszkébbek. Ebben az esetben a szolidaritás a legfontosabb, és ezek a csodálatos fiatalok, a Mozzart önkéntesei, akik napi szinten a terepen vannak és segítenek a polgároknak,  a mutató, hogy közösen mindent elérhetünk, hogy közös erővel győzünk ebben a harcban. A legnagyobb elismerés számunkra a polgárok mosolya és öröme, amikor átadjuk nekik a csomagokat – mondta Borjan Popović, a vállalati kommunikációval megbízott részleg igazgatója.  

Popović még elmondta, hogy a fogadószelvények helyett, a Mozzart vállalat járművezetői a rendkívüli helyzet bevezetésének első napjától szállítják az egészségügyi felszerelést, a fertőtlenítőszereket, a humanitárius segélycsomagokat …Ahelyett, hogy a Mozzart kirendeltségeinek ellátását végeznék, a rendeltetési helyük a Infektológiai Klinika, az improvizált kórház a vásáron, az egészségházak  …

A társadalmi felelősségvállalásról tanúskodó csomagosztási akció, amit a szerencsejáték-ipar vezetője kezdeményezett, csak egy a világjárvány kezdete óta, mint azt a Mozzartban mondták, a csomagokat már kiosztották  Čačkon, Kragujevcon, Ćuprijan, Újvidéken, Nišben, Zomborban, Sremska Mitrovican, Kruševacon...

 

 

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop