Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Szabadka Város Városi Közigazgatásának közleménye

2020.04.06.

Szabadka Város Városi Közigazgatása tájékoztatja a nyilvánosságot, hogy a Vöröskereszttel való koordináció érdekében, valamint azért, hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkentse alkalmazottainak otthonaikon kívül való tartózkodását, a Városi Közigazgatásnak a legidősebb polgárok gyógyszerekkel és élelmiszerekkel történő ellátására létrehozott hívóközpont a 024/636-136-os számon keddtől, április 7-től 08:00 és 14:00 óra között fogadja a hívásokat.

 13366_1.jpg

Úgyszintén tájékoztatjuk a polgárokat, hogy a Hívóközpont péntektől, április 10-től keddig, április 14-ig, valamint ugyancsak péntektől, április 17-től keddig, április 21-ig nem üzemel a katolikus és a pravoszláv húsvéti ünnepek miatt. Kedd lesz az első munkanap mindkét ünnepi héten.

Kérünk minden 65 évesnél idősebb polgárt, akiknek nincs senkijük az élelmiszerek és gyógyszerek beszerzésére, hogy a Hívóközponton keresztül forduljanak a Vöröskereszthez, és jelentsék be azokat a beszerzéseket, amelyekkel kielégíthetik szükségleteiket az ünnepi munkaszüneti napok idejére.

A Vöröskereszt az ünnepi munkaszüneti napok idején megfelelő ügyeletet tart a sürgős esetekre, amiről tájékoztatni fogja a nyilvánosságot.

 

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

Free Robux

festivals("$this->lg"); ?>