Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A város kiosztott 7000 liter fertőtlenítőszert

2020.04.01.

A Szabadkai Üzleti inkubátor elosztói központjából eddig 7000 liter nátrium-hipokloritot osztottak ki, a nátrium-hipokloritot az Egészségügyi Világszervezet felületek fertőtlenítésére ajánlja. Bogdan Laban, Szabadka polgármestere kihangsúlyozta, hogy a Város gyors reakciójának köszönhetően, annak, hogy beindították Bajmokon a fertőtlenítőszerek gyártását, minden intézmény  teljesen ingyenesen fog kapni ebből az értékes oldatból.

13355_1.jpg 

- Megközelítőleg  7.000 liter fertőtelnítőszert osztottak ki az állami intézményeknek, a közvállalatokknak, a kommunális vállalatoknak,  az idősotthonoknak, a magántulajdonban lévő  idősotthonoknak, az iskoláknak és a város területén lévő egyéb intézménynek. Néhány nappal ezelőtt  fertőtlenítőszert adtunk át a Szabadkán lévő egyesületeknek, hogy időben fertőtleníthessék helyiségeiket, ahol tartózkodnak és ezáltal úgy-ahogy  biztonságossá tegyék azokat- mondta Laban polgármester.

Laban köszönetet mondott, annak a hölgynek is, aki védőmaszkokat adományozott, ezeket mint mondta a polgároknak osztanak ki.

- Ez alkalommal köszönetet mondanék egy városunkban működő vállalatnak, ez pedig a Centar Istok vállalat- a Rafflescity áruház. Wang Ai Jun asszonyság, Kínából, a testvéri és baráti állomból 15.000 védőmaszkot adományozott, amelyeket úgyszintén a polgároknak osztunk szét -  hangsúlyozta Laban.

A lakóépületekben a fertőtlenítőszerek kiosztása holnap kezdődik, jelentette be Predrag Radivojević, az Útügyi, Várostervezési és Lakásüzemeltetési Közvállalat igazgatója, és elmondta még azt is, hogy erről értesítették az épületmenedzsereket. 

- A padlók, lépcsőházak és más helyiségek fertőtlenítésére használatos fertőtlenítőszereket ingyenesen osszák szét - hangsúlyozta Predrag Radivojević.

Jelenleg 15.000 liter nátrium-hipoklorit áll a rendelkezésünkre, ugyanakkor az illetékesek bejelentése alapján, a termelés folytatódik. 

13355_2.jpg

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop