Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A városi és peremvárosi utasszállításhoz szükség van havi munkásbérletre és munkáltatói igazolásra

2020.03.28.

A Subotica-trans Utasszállító Vállalat tájékoztatja a dolgozókat és a munkáltatókat, hogy 2020. április 1-től a városi és peremvárosi utasszállítás sajátos formájának (különjáratoknak) az igénybevétele csak a havi munkásbérlet és a munkáltatói igazolás felmutatásával lesz lehetséges.

13344_1.jpg

A havi munkásbérletek meghosszabbítása érdekében a munkáltató köteles összeállítani és cégjelzéses papíron eljuttatni az alkalmazottainak a névsorát a személyes adatokkal és szállításuk útvonalával. A havi munkásbérletek kiadása érdekében azok számára, akik eddig nem használták a tömegközlekedést, a felsoroltak mellett egy fényképet is csatolni kell a havi bérlet kidolgozásához (az elektronikus jegy kibocsátásának egyszeri költsége 400,00 dinárt tesz ki).

A munkáltatónak a teljes dokumentációt a szabadkai Autóbusz-állomásra kell eljuttatnia elektronikus formában a stanica@sutrans.rs e-mail címre, illetve küldönccel a 06:00 és 13:00 óra közötti időszakban. A jegyek kidolgozása után elegendő, ha a munkáltató elküldi a felhatalmazott személyt, aki minden foglalkoztatott számára felveszi a bérleteket és azt kiosztja a dolgozók között.

Minden fizetés elektronikus utalással történik. Az utazás csak azon foglalkoztatottak számára lehetséges, akiknek a munkáját a munkáltató nem tudja odahaza megszervezni és akinek meg kell jelennie a munkahelyén.

Minden foglalkoztatottnak rendelkeznie kell munkásbérlettel és munkáltatói igazolással.

A Szabadkai Közkórház, a szabadkai Egészségház, a Kolevka Gyermekotthon és a szabadkai Gerontológiai Központ dolgozóinak, akik igénybe veszik az utasszállítást, beszálláskor elegendő a busz vezetőjének felmutatniuk a tanúsítványukat, illetve a munkáltatói bizonylatot.

Az utasszállítás a 2020. március 25-én között megjelentetett menetrend szerint történik, méghozzá azonos módon munkanapokon és szombatonként is.

Vasárnap nincs szervezett utasszállítás.

Az utasokat arra kérik, hogy tartsák tiszteletben az előírt védelmi intézkedéseket és viseljenek maszkot, illetve kesztyűt.

A továbbiakig a buszsofőröknél tilos a jegyvásárlás.

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop