Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Pénz a csomagok beszerzésére

2020.03.26.

A rendkívüli helyzetek városi törzskara ma megtartott ötödik rendkívüli ülésén rendeletben kötelezte Szabadka Város Városi Közigazgatásának pénzügyiu titkárságát, hogy a Kincstári Igazgatóságnál nyisson külön számlákat a magán- és a jogi személyek dinár- és devizaadományainak a fogadására a COVID-19 vírus okozta járvány elleni küzdelem megsegítésére. A rendelet, amelyet Bogdan Laban polgármester, a rendkívüli helyzetek városi törzskarának főnöke írt alá, Szabadka Város Városi Közigazgatása számára hatmillió dinár elkülönítését írja elő az alapvető élelmiszereket és fertőtlenítő-szereket tartalmazó csomagok beszerzésére.   A csomagokat a Szabadka város területén elő azon nyugdíjasok kapják, akiknek a legalacsonyabb a nyugdíjuk.

13339_1.jpg

A rendelet betiltja a kozmetikai és szépségápoló szalonok, masszázsszalonok, pedikűrösök, manikűrösök és fodrászszalonok működését Szabadka város területén. Ugyancsak tilos a parkok, gyermek- és rekreációs játszóterek használata Szabadka város területén.

A rendeletet 2020. 03. 27-től alkalmazzák. A rendelet végrehajtását a Városi Közigazgatás illetékes titkárságai ellenőrzik.

A rendeletet a honvédelemről szóló törvény 29. szakasza, valamint a Szerb Köztársaság elnöke, a Szerb Köztársaság Képviselőházának elnöke és a Szerb Köztársaság Kormányának elnöke által a rendkívüli állapot kihirdetéséről szóló rendelete alapján hozták meg, figyelembe véve a rendkívüli állapot bevezetéséről szóló rendelettel bevezetett intézkedéseket és korlátozásokat.

Rendelet – 2020. március 26.

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop