Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megszervezték a városi és peremvárosi utasszállítás sajátos formáját

2020.03.24.

A Városi Közigazgatás a miniszter előzetes jóváhagyása alapján engedélyezte a szabadkai, Szegedi út 84. szám alatti székhellyel rendelkező Subotica-trans Közvállalatnak a városi és peremvárosi közlekedés sajátos formájának a megszervezését a következő vonalakon:  a városi közlekedésben az 1a, 3, 6 és 16-os vonalakon 05:05 és 07:25, továbbá 12:25 és 15:35 közötti, a peremvárosi közlekedésben  a 19, 20, 22,23, 25, 26, 30 és 42d – 04:50 és 07:00, valamint a 14:10 és 15:30 közötti indulásokkal.

13332_1.jpg

A Subotica-trans KV 2020. március 23-án kérelmet nyújtott be a városi és peremvárosi utasszállítás sajátos formája megszervezésének a jóváhagyására a személyek nevével, az utazás gyakoriságával,  az úti célok megjelölésével, a munkáltató nevével, az utasszállító megnevezésével, a járművek rendszámával és a járművezetők nevével az utasszállítás biztosítása érdekében.

Szabadka Város beszerezte a közlekedésben illetékes miniszter jóváhagyását, hogy megszervezze a városi és peremvárosi utasszállítás sajátos formáját meghatározott útvonalakon, amelyre az egészségügyi intézményekben, a közvállalatokban és kommunális közvállalatokban, valamint más gazdasági társaságban dolgozó, prioritást jelentő gyógyászati és nem gyógyászati személyzet szállítására, mivel nem oldható meg az otthoni munkavégzésük, ezen szervezetek működésére pedig szükség van a Szabadka Város területén élők egészségének és biztonságának a megőrzése érdekében.

Minden utas beszálláskor köteles magánál tartani és felmutatni a gépjármű vezetőjének a foglalkoztatásról szóló igazolást, amelyet minden gazdasági alany köteles lesz kiadni lepecsételt cégjelzéses papíron, a meghatalmazott személy aláírásával, amelyet kizárólag a foglalkoztatottak munkafeladatainak a teljesítéséhez lehet felhasználni.

Minden kérelmet a városi és peremvárosi utasszállítás sajátos formájának az igénybevételére a dolgozók szállítása érdekében a következő e-mail címre lehet eljuttatni: saobracaj@subotica.rs.

A városi és peremvárosi utasszállítás sajátos formájának a megszervezése a miniszter előzetes jóváhagyásának a megszerzésével lehetséges. Ezt a kötelezettséget a közúti utasszállításra vonatkozó és a rendkívüli állapot idején érvényes intézkedések módosításáról és kiegészítéséről szóló rendelet alkalmazásával kapcsolatos kötelező útmutatás írja elő (SZK Hivatalos Közlönyének 31/20, 36/20, 38/20 és 39/20. számai), amely megtiltja az autóbuszokkal történő közúti utasszállítást, kivéve a különjáratokat, amelyeket a gazdasági alanyok szerveznek meg kizárólag a foglalkoztatottak munkafeladatainak az elvégzése érdekében.

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop