Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megkezdődött a városi utcák fertőtlenítése

2020.03.21.

A koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében pénteken, március 20-án megkezdődött a városi utcák, közlekedési útvonalak és sétálóövezetek fertőtlenítése. Ez a tevékenység ma este is folytatódott, a tervek szerint pedig – az időjárási körülményektől függően – az elkövetkező néhány napban minél több utcát igyekeznek fertőtleníteni, valamint az egészségházak környékét, a sétányokat, a gyermek-játszótereket és más közterületeket Szabadka város területén.

13329_1.jpg

Figyelembe véve a Szerb Köztársaság területén a rendkívüli állapot bevezetésével szóló rendeletben foglalt intézkedéseket és korlátozásokat, a Rendkívüli Helyzetekkel Foglalkozó Városi Törzskar harmadik rendkívüli ülésén Szabadka Város Városi Közigazgatásának elrendelte, hogy szervezze meg a közterületek fertőtlenítését, mint amilyenek az utcák, egészségügyi intézményekhez vezető utak, gyermekjátszóterek, autóbusz-megállók, platók, a parkok sétányai, közlekedésre szolgáló területei és hasonlók.

A rendkívüli helyzetek városi törzskarának főnöke, Szabadka polgármestere, Bogdan Laban polgármester által aláírt rendelet arra kötelezi a lakóközösségek vezetőit, hogy biztosítsák az épületek azon közös részeinek a fokozott tisztítását és fertőtlenítését, amelyekkel az emberek a leggyakrabban kerülnek kapcsolatba (az épületek bejáratai, a liftek előtti területek, lépcsők és lépcsőkorlátok markolatai, bejárati ajtók, stb.). A fertőtlenítést a nap folyamán kötelező legalább egyszer elvégezni.

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop