Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Kötelező a közterületek és az épületek közös részeinek a fertőtlenítése

2020.03.20.

Figyelembe véve a Szerb Köztársaság területén a rendkívüli állapot bevezetésével szóló rendeletben foglalt intézkedéseket és korlátozásokat, a Rendkívüli Helyzetekkel Foglalkozó Városi Törzskar mai, harmadik rendkívüli ülésén Szabadka Város Városi Közigazgatásának elrendelte, hogy szervezze meg a közterületek fertőtlenítését, mint amilyenek az utcák, egészségügyi intézményekhez vezető utak, gyermekjátszóterek, autóbusz-megállók, platók, a parkok sétányai, közlekedésre szolgáló területei és hasonlók. A rendelet, amelyet Bogdan Laban, Szabadka polgármestere, a Rendkívüli Helyzetek Városi Törzskarának főnöke írt alá, a lakóközösségek vezetőit is arra kötelezi, hogy biztosítsák az épületek azon közös részeinek a fokozott tisztítását és fertőtlenítését, amelyekkel az emberek a leggyakrabban kerülnek kapcsolatba (az épületek bejáratai, a liftek előtti területek, lépcsők és lépcsőkorlátok markolatai, bejárati ajtók, stb.). A fertőtlenítést a nap folyamán kötelező legalább egyszer elvégezni.

13326_1.jpg

A rendelet péntektől (mától), azaz 2020. 03. 20-tól alkalmazandó. A rendelet végrehajtását a Városi Közigazgatás illetékes titkárságai ellenőrzik.

A rendeletet a honvédelemről szóló törvény 29. szakasza, valamint a Szerb Köztársaság elnöke, a Szerb Köztársaság Képviselőházának elnöke és a Szerb Köztársaság Kormányának elnöke által a rendkívüli állapot kihirdetéséről szóló rendelete alapján, a rendkívüli állapot körülményeinek megfelelően hozták meg.

Rendelet - 2020. 03. 20.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop