Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megtartották a Városi Képviselő-testület 27. ülését

2020.02.27.
A Városi Képviselő-testület 27. ülésén, amelyet ma tartottak a Városháza Dísztermében, határozatban hagyták jóvá 13 közvállalat és kommunális közvállalat 2020. évi működési tervét. Az elfogadott 50 napirendi pont között rendeletet hoztak a 2020. évi helyi foglalkoztatási terv elfogadásáról, a Szabadka város területén működő óvodák hálózatáról, valamint az asszisztált reprodukciós technikák költségtámogatáshoz való jogosultságról az első és a második gyermek esetében.
 
13263_1.jpg

Rendeletet hoztak a Palics Park Idegenforgalmi Területfejlesztő Kft., illetve a Szabadkai Regionális Hulladéktároló Hulladékgazdálkodási Kft. működési tervének a jóváhagyásáról is. Ugyancsak rendeletet fogadtak el könyvvizsgáló alkalmazásáról Szabadka város 2019. évi egységesített zárszámadásának külső könyvvizsgálatára, továbbá a kisbajmoki övezetre, valamint az Újfalu, Gát és Kér övezetek egyes részeire vonatkozó II. általános szabályozási terv meghozataláról.

A tanácsnokok megszavazták a rendeletet a Sándorban, a Belgrád-Szabadka vasútvonal meglevő és tervezett nyomvonala közötti területrész részletes szabályozási tervének a kidolgozásáról, rendeletet hoztak a Palicsi-tó IV. szektorának déli és nyugati partövezete és III. szektorának partövezete részletes szabályozási terve egy része módosításának kidolgozásáról, csak mint a Zentai út menti vallási komplexumok és kereskedelmi célú építmények rendezéséről és építéséről szóló részletes szabályozási tervnek a kidolgozásáról.

Rendelettel módosították és egészítették ki a Szabadka Város Közigazgatási Hivataláról szóló rendeletet, a kommunális rendőrség és a városi felügyeleti szervek közötti együttműködés formájáról és módjáról szóló rendeletet is. A testület rendeletet hozott a gyógyszerészeti tevékenység finanszírozására, újjáélesztésére, irányítására és folytatására vonatkozó, koncessziós elemeket tartalmazó köz- és magánszféra partnerségének megvalósulására irányuló eljárás megindításáról Szabadka város területén, ahol a Szabadkai Gyógyszertár jelenleg gyógyszerészeti tevékenységet folytat.

Záróhatározatot hoztak a Válságkezelő Városi Törzskar 2020. évi munkatervének az elfogadásáról, valamint a Súlyos Beteg Gyermekek és Fiatalok Gyógykezelését Segítő Alapítvány 2020. évi, pénzügyi mutatókat is tartalmazó működési tervének a jóváhagyásáról is.

Szabadka Város Képviselő-testülete 27. ülésének anyaga - http://www.subotica.rs/index/page/id/241/lg/hu.

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop