Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A közlekedési rendőrség új járművet kapott

2019.12.24.

Predrag Radivojević, Szabadka Város Közlekedésbiztonsági Tanácsának elnöke ma Vladan Gajićnak, a szabadkai Rendőri Igazgatóság közlekedésrendészeti osztálya vezetőjének használatra átadott egy új, Škoda Karoq típusú gépkocsit, amelyet a Városi Közlekedésbiztonság-fejlesztési Alap eszközeiből vásároltak. A közlekedésrendészeti osztály igényeinek megfelelően felszerelt gépkocsi teljes értéke 2,68 millió dinárt teszn ki. A gépkocsi átadásánál-átvételénél jelen volt Radoslav Vukelić, a Kommunális-ügyi, Energetikai és Közlekedési Titkárság titkára.

13157_1.jpg

Predrag Radivojević, miután átnyújtotta a gépkocsi kulcsait Vladan Gajićnak, hangsúlyozta, hogy Szabadka Város jól együttműködik a Rendőri Igazgatósággal, hogy Szabadka egy egyik legbiztonságosabb város Szerbiában, továbbá, hogy a közlekedésrendészet műszaki felszerelése azért szükséges, hogy minél biztonságosabban és hatékonyabban lássa el a rá bízott feladatokat, valamint, hogy reményei szerint az önkormányzat az előírásokkal összhangban a jövőben is biztosít anyagiakat a szabadkai Rendőri Igazgatóság munkájának az előmozdításához.

Miután Gajić megköszönte azt a felszerelést, amelyet az év során adtak át a szabadkai Rendőri Igazgatóságnak, kiemelte, hogy jó az együttműködésük a helyi önkormányzattal, s reményei szerint az az elkövetkező időszakban még jobb lesz.

A közlekedésrendészeti egység műszaki felszerelésére az eszközöket a közlekedésbiztonsági törvény alapján a Szabadka Város területén elkövetett szabálysértésekért kiszabott büntetések alapján biztosítják, azzal, hogy az így befolyó pénz 30 százalékát a helyi önkormányzat szükségleteire különítik el. Ennek az összegnek a felét az Útgazdálkodási, Várostervezési és Lakásügyi Közvállalaton keresztül a közlekedési infrastruktúra javítására fordítják, másik felét pedig a Közlekedésbiztonság-fejlesztési Alap révén a közlekedésbiztonság javítására fordítják.

Szabadka Város a Közlekedésbiztonság-fejlesztési Alapból a közlekedésrendészet műszaki felszerelésére 2019-ben 6,5 millió dinárt fordított, ami az Alap tervezett eszközkeretének (19.566.000 dinárnak) a 30 százaléka. 

A Közlekedésbiztonság-fejlesztési Alapból 2011 és 2018 között a közlekedésrendészeti egység műszaki felszerelésére valamivel több mint 26 millió dinárt fordítottak. Ebből a pénzből, többek között, mintegy 13 millió dinárért 11 új gépkocsit vásároltak.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop