Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A Városi Képviselő-testület elnöke látogatóban a Mačković család hármas ikreinél

2019.12.19.

Bunford Tivadar, a szabadkai Városi Képviselő-testület elnöke ma Tavankúton meglátogatta az október 1-jén Újvidéken született hármas ikreket, Mihajlót, Katarinát és Aleksandart, valamint szüleiket, Melisa és Velibor Mačkovićot. Bunford a Városi Képviselő-testület és a maga nevében gratulált a szülőknek az új családtagokhoz, mindenkinek jó egészséget, sok örömet kívánt, hogy minden kívánságuk teljesüljön, a boldog anyukának pedig a virágcsokor mellett átadta az ajándékot, 62 csomag pelenkát, ami elegendő lesz az elkövetkező hat hónapra.

13149_1.jpg

Bunford a szülőkkel folytatott szívélyes hangulatú beszélgetés során kiemelte, hogy nagy megtiszteltetés számára a látogatás annál a családnál, amely nem egészen három hónapja három új taggal gazdagodott, s amelyben a nagy öröm mellett nyilvánvaló a kivételes elkötelezettség és áldozatvállalás.

- Tudjuk, hogy a hármas ikrek szüleinek nehéz feladatuk van, de itt vagyunk, hogy segítsünk, amennyit csak tudunk. tartomány és Szabadka Városa is elkötelezett a népesedés-politikai intézkedések előmozdítása iránt, hogy a szülőket a családok bővítésére ösztönözze – hangsúlyozta Bunford Tivadar.

Melisa Mačković megállapította, hogy jelenleg pelenkára és babatápra van a legnagyobb szükségük, majd megköszönte a segítséget.

- Már most naponta mintegy 30 pelenkára van szükségünk, és egy doboz babatápra, amely 1.200 dinárba kerül. Tényleg hálásak vagyunk a szabadkai önkormányzatnak a szép gesztusért, mert ez a pelenkák formájában kapott segítség sokat jelent – mondta Melisa Mačković.

Elmondta, hogy a babák az újvidéki (Betanija) Nőgyógyászati és Szülészeti Klinikán jöttek a világra, szépen fejlődnek, nőnek és nem nagy igényűek.

- Teljesült a kívánságunk. Három évi próbálkozás után mesterséges megtermékenyítés révén váltunk szülőkké, amit a Köztársasági Egészségbiztosítási Alap finanszírozott. Nagyon megbízok az orvosokban és figyelmesen követtem utasításaikat. Amikor meghallottuk, hogy hármas ikreink lesznek, határtalan volt az örömünk. A férjem és én is nagy figyelmet fordítunk a csecsemőkre, nem esnek nehezünkre a kötelezettségek. Az irántuk érzett szeretet felülmúl mionden fáradalmat – emelte ki Melisa Mačković.

13149_2.jpg

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop