Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

100 milliós támogatás intézményeknek és Vajdaság AT községeinek

2019.12.05.

Smiljka Jovanović tartományi pénzügyi titkár ma a tartományi Kormány épületében átnyújtotta a támogatási szerződéseket azoknak a felhasználóknak, akik az ágazati titkárság pályázatán támogatást nyertek el az Európai Unió által támogatott projektek társfinanszírozására. Térítésmentes eszközökről van szó, amelyekkel 100 millió dinár összegben 77 projektet támogatnak. Szabadka Város nevében a támogatásról szóló szerződéseket Božidarka Golubović, a helyi gazdaságfejlesztési szolgálat vezetője írta alá. Az Our Borderless Art Nouveau Culture – ArtNouveau projekttel kapcsolatos tevékenységre 1,56 millió dinárt kap a város, az Only legal assets are good assets projekt tevékenységeinek társfinanszírozásához pedig 3,87 millió dinár hagytak jóvá.|

13120_1.jpg

Smiljka Jovanović kiemelte, hogy a támogatást kapott projektek hozzájárulnak a helyi és a regionális fejlődéshez, a vajdasági polgárok életminőségének a javításához. A támogatott projektek felölelik a tudományt, az egészségügyet, a szociális szolgáltatásokat, a turizmust és a sportot.

Hangsúlyozta, hogy az előző évekhez hasonlóan a legtöbb pénzt, 37,4 millió dinárt ezúttal is az önkormányzatok 19 projektjére hagytak jóvá.

– A kisebb községekre helyeztük a hangsúlyt, mint amilyen Ópáva, Antalfalva, Bács, Fehértemplom, Zsablya, amelyek saját költségvetésükből nehezen tudják biztosítani a társfinanszírozáshoz szükséges pénzt – mondta az ágazati titkár, majd hozzátette, hogy ezeknek a községeknek négyről hat millió dinárra növelték a maximálisan jóváhagyható összeget.

Támogatást kaptak oktatási és tudományos intézmények is. Ezek között élen jár az Újvidéki Egyetem, de civil szervezetek, egészségügyi és szociális-védelmi intézmények, regionális fejlesztési ügynökségek és közvállalatok is támogatásban részesülnek.

A Tartományi Pénzügyi Titkárság 2012 óta folyamatosan támogatja az Európai Unió alapjaiból pénzelt projekteket. Az elmúlt három és fél év alatt a térítésmentes támogatások összege csaknem 70 százalékkal nőtt, az aláírt szerződések száma pedig megháromszorozódott.

kandidaturaIzbori za članove nacionalnih saveta

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP LAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVISzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

InformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице

Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>