Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megnyílt a kilencedik Winterfest

2019.12.05.

A hagyományos, sorrendben 9. Winterfest téli vásárt ma este a Köztársaság téren Bunford Tivadar, a szabadkai Városi Képviselő-testület elnöke nyitotta meg.  Kiemelte, hogy a rendezvényt, amely 2020. január 13-ig lesz nyitva, a szabadkai önkormányzat nevében a Szabadkai Piacok Kommunális Közvállalat szervezi, majd köszönetet mondott a szervezőknek az igyekezetért és az erőfeszítésekért, hogy – mint mondta – a látogatókban felébresszék az ünnepi hangulatot, amely számos kellemes érzést hoz magával.

13117_1.jpg

Kedves polgártársainkat és a vendégeket különböző művészi kézműves termékek, hiányszakmák termékei, érdekes művészi és kézimunkák, házias füstölt áru, házias és organikus ételek, a térség hagyományos termékei, édességek, ékszerek, méz és méhészeti termékek, húskészítmények, ruházati cikkek várják, és természetesen forralt bor, emelte ki Bunford, majd hozzátette, hogy meg van győződve róla: a tartalmak sokasága kellemes élményben részesíti mindazokat, akik úgy döntenek, hogy végig sétálnak a vidám és varázslatos téli vásáron.

- Örülök, hogy ilyen szép számban látom Önöket, s remélem, hogy a Téli vásárt a zárásig sokan látogatják majd meg, s találnak élvezetet a téli varázslatban, s mindabban, amit a több mint 70 standon kínálnak a kézművesek, vállalkozók és az idei Winterfest többi kiállítója.  Minthogy ez a rendezvény városunkban hagyománnyá vált, meghívom minden polgárunkat, hogy az elkövetkező napokban látogasson ki a téli vásárra, s élvezzék a küszöbön álló karácsony és újévi ünnepek hangulatát – mondta Bunford Tivadar.

Dejan Ljubisavljević, a Szabadkai Piacok KKV igazgatója hangsúlyozta: örül annak, hogy mindannyian együtt köszönthetjük Szabadkán az ünnepeket, a Zeneiskola tanulóinak pedig megköszönte a zenés bevezetőt.

- A Winterfesten több mint 70 kiállító vesz részt Szerbia minden szegletéből, Brustól Horgosig. Polgáraink és a Szabadkára látogató vendégek mindenféle jót vásárolhatnak, akár az édeset, akár a csípőset szeretik, s barátaikkal együtt koccinthatnak és köszönthetik az újévet, szilveszter éjszakáját pedig kellemes hangulatban tölthetik el – mondta Dejan Ljubisavljević.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop