Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Hírek

Eszközök a népesedéspolitikai intézkedésekre

2019.04.16.

A népesedéspolitikai intézkedések térítésmentes társfinanszírozására szolgáló eszközök odaítéléséről írtak alá szerződéseket ma Belgrádban 85 helyi önkormányzat képviselőivel. Erre a célra a költségvetésből 650 millió dinárt biztosítanak. Slavica Đukić Dejanović, a szerb Kormány demográfiáért és népesedéspolitikáért felelős tárca nélküli minisztere közölte, hogy ez a keret 150 millió dinárral nagyobb, mint a 2018. évi volt, s hogy az összeg ötször nagyobb, mint az 2017. évi keret.

12563_1.jpg

Idén a pályázatra 122 kérelem érkezett be, ebből 85 önkormányzat kap támogatást, mondta, kiemelve, hogy ezúttal is a legtöbb pénzt – 56 helyi önkormányzatban - az iskoláskor előtti intézmények felújítására, átépítésére, illetve újak építésére fordítják. Szavai szerint erre a célra 420 millió dinárt fordítanak, amiből az óvodákban 2.000 új helyet biztosítanak.

A szerződés értelmében, amelyet Szabadka Város nevében Ilija Đukanović, a Városi Tanács szociális védelemért és egészségügyért felelős tagja írt alá, a DNPM hivatala a Naša radost GYI központi konyhája második ütemének a felújítására, a szülőket támogató szolgáltatások kialakítására, a projekteredmények népszerűsítésére és a migrációval kapcsolatos tájékoztatásra összesen 27.494.593 dinárt hagyott jóvá, míg ezekre a célokra a szabadkai önkormányzat 4.851.987 dinárt folyósít.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop