Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Kiszélesítették az úttestet a Matija Gubec utcában

2019.11.14.

Predrag Radivojević, az Útügyi, Várostervezési és Lakásgazdálkodási Közvállalat igazgatója ma bejárta a Matija Gubec utcát, amelyben ma befejeződtek a munkálatok az úttest négyről öt méterre történő kiszélesítésén, 480 méter hosszan, az Oton Župančić utcától a Blaško Rajić utcáig. A beruházás megvalósítására a városi költségvetésből ötmillió dinárt biztosítottak.

13071_1.jpg

Az utca egy méterrel történő kiszélesítésével a Prozivka és a Központ II. helyi közösségek lakosai sokkal gyorsabban és könnyebben jutnak el a városközpontig, nyilatkozta Radivojević, hozzátéve, hogy a Matija Gubec utca mostantól valós alternatívája lesz a Radić-fivérek utcának.

- A jövő héten a Gát Helyi Közösségben ugyancsak egy méterrel kiszélesítjük a Palmotić utcát a Gundulić utcától a Bácska utcáig. A Gundulić utcának ez a szakasza jelenleg egyirányú, és nagy gondot okoz ebből a városrészből eljutni a Zombori útra. A Palmotić utca kiszélesítésével megoldódik ez a közlekedési probléma – jelentett be Predrag Radivojević.

A Makszim Gorkij utca egy része felújítási munkálatainak, illetve az úttest Radić-fivérek utcai és Strossmayer utcai kereszteződése, a Makszim Gorkij utcai balra fordulásra szolgáló közlekedési sávok megépítésének az ütemére vonatkozó kérdés kapcsán Radivojević elmondta, hogy minden a tervek szerint halad, s hiszi, hogy a legforgalmasabb városi útszakaszon a munkálatok határidőre, azaz december 25-ig befejeződnek.

13071_2.jpg

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop