Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Ismertették Vajdaság AT Fejlesztési Alapjának hitelkonstrukcióit

2019.11.13.

Vajdaság AT Fejlesztési Alapja Szabadka Város Közigazgatásával együttműködve ma a Városháza Kék termében a bejegyzett mezőgazdasági termelők, jogi személyek és vállalkozók számára ismertetőt tartott az újonnan előkészített hitellehetőségekről. Ismertették a beruházási hiteleket, a turizmusban a kamattámogatásokat, a termőföldek és a mezőgazdasági gépek vásárlására igénybe vehető hiteleket, valamint az IPARD programot.

13066_1.jpg

Jelena Trenkić, Vajdaság AT Fejlesztési Alapja hitelügyi osztályának piacelemzési, hitelfejlesztési és hitelezés-ügyi vezetője kiemelte, hogy Vajdaság Fejlesztési Alapja 2019-ben is – az előző évihez hasonlóan – két és fél milliárd dinárt hagyott jóvá az összes hitelezési formára.

- Van elegendő pénz, annak ellenére, hogy az általunk kínált hitelek iránt évről évre nagyobb az érdeklődés. A hitelek igénybevétele nincs időhöz kötve, azaz senki sem késhet el a kérelem benyújtásával. Mindaddig befogadjuk a kérelmeket, amíg fel nem használják a tervezett eszközkeretet. Eddig azonban még nem történt meg, hogy az adott hitelezési céleszközök tervezett keretét elköltöttük volna - hangsúlyozta Jelena Trenkić.

Vajdaság Fejlesztési Alapja számos hitellehetőséget kínál, köztük az IPARD projektekre kiírt pályázat révén is. Idén, mint mondta, ez a lehetőség nagyobb visszhangot váltott ki, mivel megérkeztek az első határozatok is, így beérkeztek az első igénylések is az ilyen jellegű hitelekre.

- Ez iránt a lehetőség iránt nagy érdeklődés nyilvánult meg, mivel teljes összegű hitelezésről van szó, vagyis az összeg, amely az IPARD projektben szerepel, teljes egészében biztosítható hitelből, vagyis nincs szükség önrészre - mondta Jelena Trenkić.

Vajdaság Fejlesztési Alapjának minden hitelformája esetén a kamatok éves szinten változatlanok, egy és három százalék között mozognak.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop