Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

900 millió dinár a szabadkai Gerontológiai Központ otthonainak a felújítására

2019.10.18.

Igor Mirović, a tartományi Kormány elnöke, Predrag Vuletić, tartományi szociálpolitikai, demográfiai és nemi egyenjogúsági titkár, Bogdan Laban, Szabadka polgármestere, valamint Marko Blagojević, a Közbefektetési Iroda igazgatója ma ellátogattak a Gerontológiai Központba, ahol 900 millió dinár értékű munkálatok folynak a sétaerdei Otthon és az Idősek Otthonának a felújításán, illetve szanálásán.

12997_1.jpg

- Nagyon elégedett vagyok a ma Szabadkán látott munkálatokkal és a Közbefektetési Irodával való együttműködéssel. Kötelességünk a felhasználók és a dolgozók számára jobb élet- és munkakörülményeket teremteni – mondta Mirović.

A jövőben is együttesen folytatjuk az újvidéki és a topolyai szociálisvédelmi létesítmények felújítását, tette hozzá Mirović, kiemelve, hogy együtt munkálkodnak majd a regionális kórházak felújításán is.

-A szociálisvédelem a társadalom legérzékenyebb területe, s az állam, illetve a társadalom ezen a téren juttatja kifejezésre mennyire erős és hogy mire képes – mondta Mirović.

Az egészségügyi és egyéb felszerelés beszerzésére a tartományi Kormány a szabadkai Gerontológiai Központnak 2016-tól napjainkig 43,2 millió dinárt biztosított.

Nenad Ivanišević, a Gerontológiai Központ igazgatója kijelentette, hogy ez a projekt Szabadka Város, a tartományi Kormány és a Közbefektetési Igazgatóság együttes munkáját dicséri.

- Az szeretnénk, ha a Gerontológiai Központ minden létesítménye a lehető legmagasabb szintű legyen – hangsúlyozta Ivanišević.

Marko Blagojević, a Közbeszerzési Igazgatóság igazgatója aláhúzta, hogy a szociális-védelemben rendkívül leromlott állapotokat örököltünk.

- A szociális védelem korábban háttérbe szorult, ma pedig, amit a terepen is bizonyítunk, a priorítások csúcsán található. Együttesen folytatjuk ezt a munkát mindaddig, amíg fel nem újítjuk az utolsó szociálisvédelmi létesítményt is – üzente Blagojević.

12997_3.jpg

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop