Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megemlékezés az emberkereskedelem elleni harc európai napjáról

2019.10.18.

Az emberkereskedelem elleni harc európai napja alkalmából az emberkereskedelem elleni harc helyi csoportja ma a városközpontban röplapok osztogatásával tájékoztatta a polgárokat a minden országot egyaránt sújtó világméretű jelenségről.

12996_1.jpg

Ilija Đukanović, a helyi munkacsoport koordinátora ebből az alkalomból kijelentette, hogy a helyi team a tejpiacnál óriásplakátot helyezett ki, s hogy a csoport minden tagja röplapokat kapott, amelyeket saját intézményeikben és olyan helyeken helyeztek ki, ahol a polgárok elolvashatják azokat.

– Emellett az akció mellett a Vöröskereszt és a Széchenyi István Általános Iskola a gyermekek számára az emberkereskedelem témájáról szervez műhelyeket. Ezek a tevékenységek részét képezik a 2018 decemberében elfogadott éves tervnek – emelte ki Đukanović.

Emlékeztetett rá, hogy az emberkereskedelem elleni harc szabadkai helyi team tevékenységét támogatja az Athén nevű egyesület, valamint a Nemzetközi Menekültügyi Bizottság A veszélytől a biztonságig: Az emberkereskedelem áldozatai védelmének előmozdítása Szerbiában elnevezésű projekt keretében. 

Újvidéken ma hetedik alkalommal tartják meg az emberkereskedelemmel kapcsolatos, a Támogatás köre elnevezésű konferenciát. Ezen a konferencián, amelyen az áldozatokat támogató rendszerrel foglalkoznak, a szabadkai helyi munkacsoport képviseletében Ilija Đukanović koordinátor is részt vesz.

 

Választások 2020
Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
RENDKÍVÜLI HÍREK
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop