Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Fogadás Igor Žakić röplabdaedző tiszteletére

2019.10.09.

Nemanja Simović, a Városi Tanács sportért és ifjúságért felelős tagja ma a Városházán, hivatalában fogadta Igor Žakićot, a szerb röplabda-válogatott szakvezetőségének tagját, a Spartacus Férfi Röplabda Klub jelenlegi edzőjét. A találkozón jelen voltak a Spartacus FRK vezetői, Lazar Marković és Duško Guslov, valamint a szabadkai Sportszövetség titkára, Dejan Vuković is.

12974_1.jpg

Žakić köszönetet mondott a szívélyes fogadtatásért, a sajtó képviselői számára pedig elmondta, hogy az Európa-bajnokság még mindig élénken foglalkoztatja, hiszen sok munkára volt szükség, de fantasztikus érzést jelent, ha az erőfeszítéseket aranyérem koronázza.

- A röplabda-válogatott szakvezetésében való munka, a válogatott játékosokkal való foglalkozás, az Európa-bajnokság számomra hatalmas tapasztalatot és igazi kincset jelent. Hálás vagyok a bizalomért. A szakvezetés lecserélése alig 15 nappal az Európa-bajnokság kezdete előtt új energiákat mozgósított. Azonnal folytattuk az intenzív munkát, a röplabdázók pedig motiváltan, bizonyítási vággyal telve reagáltak a változásokra. Miután Szlovéniától elveszítettük a barátságos mérkőzést, a szakvezetés leült a játékosokkal beszélni, s attól kezdve nagy-nagy örömünkre jóra fordultak a dolgok. A röplabda-válogatott számára van még hova fejlődni – emelte ki Igor Žakić.

Nemanja Simović elmondta, hogy ma nagy megtiszteltetés és öröm volt számára találkozni Igor Žakićtyal, s hogy módjában állt köszönetet mondani neki amiért a lehető legszebb módon képviselte a szerb, és egyben a szabadkai sportot is.

- Szép alkalom ez arra, hogy köszönetet mondja a Spartacus Férfi Röplabda Klub vezetőinek, Lazar Markovićnak és Duško Guslovnak, akik hosszú évek óta támogatják a szabadkai röplabdát, társadalmilag felelősen viselkednek, s nem ritkán élnek kapcsolataikkal, üzleti ismeretségükkel, hogy segítsék a klub munkáját. Másfelől, önkormányzatként mindent megteszünk, hogy a sportra szánt költségvetési rész mind nagyobb legyen, hogy minden klub számára megkönnyítsük a munkát. A Spartacus Férfi Röplabda Klub az utóbbi néhány évben a szabadkai sport zászlóvivője, s büszkék vagyunk elért eredményeire. Nagy örömmel állapíthatom meg, hogy nő azoknak a szabadkai sportolóknak a családja, akik jövőre részt vesznek a tokiói olimpián. Számításaim szerint Tokióban az ország színeit négy-hat szabadkai sportoló is védi majd – hangsúlyozta Simović.

Szerbia röplabda-válogatottja szeptember végén Európa-bajnok lett, miután a döntőben 3:1 arányban legyőzte Szlovéniát. Az Európa-bajnoknak járó serleget a szerb röplabdázók mintegy 15.000 néző előtt emelték a magasba a párizsi Bercy Sportcsarnokban. 

Szerbia ezúttal harmadszor szerezte meg az aranyérmet 2001. és 2011 után. Szerbia, akárcsak 2011-ben, idén is Európa-bajnoki címet szerzett mind a férfiak, mind a nők mezőnyében.

 

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop