Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Gugnin orosz zongoraművész elkápráztatta a szabadkaiakat

2019.10.06.

Csajkovszkij és Chopin műveinek remek előadásával mutatkozott be a szabadkai közönségnek Andrej Gugnin kiváló orosz zongoraművész. A ma esti koncert Szabadkát felsorakoztatta London, Moszkva, Tokió, Jeruzsálem, Belgrád és más világvárosok közé, ahol Gugnin fellépett, a Városháza Díszterme pedig bekerült a legnevesebb hangversenytermek sorába, mint amilyen a bécsi Musikverein, a genfi Victoria Hall, a New York-i Carnegie Hall, a moszkvai konzervatóriumi Nagyterem és a Csajkovszkij Hangversenyterem, a szentpétervári Marinszkij, a párizsi Louvre, a tokiói Metropoliten Art Space és Hamarikyu Asahi Hall.

12967_1.jpg

A hangverseny után adott sajtónyilatkozatában Gugnin elmondta, hogy rendkívül izgatott volt, főként a remek szerbiai közönséggel való találkozása miatt Belgrádban is és itt, Szabadkán is. Hozzátette, hogy számára előadóművészként sokat jelent, ha a publikumtól ekkora figyelmet és hálát érez.

- Néhány nappal ezelőtt meghűltem és nem érzem a legjobban magamat, de boldoggá tett ez a meleg támogatás. Szabadka egy különleges, gyönyörű város, nagy és szép. A zongora is kiváló, a hangversenyterem akusztikája pedig nagyon jó. Minden fellépésemkor lehetőségeim száz százalékát akarom nyújtani, teljes lelkesedéssel muzsikálok, függetlenül attól, hogy a hangversenyre egy nagy, vagy egy kisvárosban kerül sor. Szeretem a Balkán térségét, s nagy örömömre szolgál itt fellépni – hangsúlyozta Andrej Gugnin.

A koncert védnöke Szabadka Város volt, támogatója pedig a Zvonko Bogdan Borászat. A koncertet a belgrádi Piano Land szervezte.

12967_2.jpg

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop