Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Szabadka mindig kiáll Gračanica mellett

2019.09.20.

Bogdan Laban, Szabadka polgármestere munkatársaival a gračanicai község napja alkalmából tett látogatása során ma találkozott Srđan Popovićtyal, a község elnökével, ezt követően pedig jelen volt egy ház alapkőletételénél, amelyet a közelmúlban közlekedési balesetben elhunyt sušicei Nemanja Stević családjának építenek. Srđan Popović az ötödik ház alapkövét helyezte le abból a hatból, amelyet az év végéig építtet a gračanicai község.

12943_2.jpg

A három kisgyermekét egyedül nevelő Katarina családi házának alapkövét Popović elnökkel együtt Damjan Jović, a Kosovo és Metóhiai Iroda igazgatóhelyttese, a pritštinai VKT ideiglenes szervének elnöke, Ljubinko Karadžić, valamint Branimir Stojanović, a szerb Kormány Gazdasági Minisztériumának államtitkára helyezték le.

- Prioritásaink egyike a térségben élő családok biztonsága s addig nem állunk le, amíg minden rászoruló család nem kap fedelet a feje fölé – mondta Popović.

Damjan Jović megköszönte Gračanica községnek, hogy – mint mondta – nap mint nap gondoskodik és felelősen viszonyul a családok iránt, s kiemelte azt az egységet és egyetértést, amely ezúttal is kifejezésre jut Szabadka és Gračanica együttműködésében.

- Ez egyike azok közül a házak közül, amelyeket a község, a Szerb Köztársaság és mi közösen építünk. Ma velünk vannak kollégáink Szabadkáról, a legészakibb szerb városból, ami arról tanúskodik, ami korábban a legjobban hiányzott, ma pedig mindinkább jelen van, mégpedig az összetartás és az egység. Szerencsére mind több lehetőségünk van a családok, az iskolák és a napközik megsegítésére, mindarra, ami szükséges, hogy itt népünk nap mint nap jobban élhessen - mondta Jović.

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop