Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A mezőgazdasági miniszterhelyettes Szabadkán tett látogatást

2019.09.16.

Aleksandar Bogićević, vidékfejlesztéssel megbízott mezőgazdasági miniszterhelyettes munkajellegű látogatása során, hétfőn, szeptember 16-án a Városháza Kék termében találkozott, Szabadka város képviselőivel, illetve a  szabadkai Mezőgazdasági szakszolgálat Rt. által meghívott  helyi egyesületek és szövetkezetek képviselőivel. A szabadkai önkormányzat nevében az ülésen részt vett Srdjan Samardžić, a Városi tanács turizmussal, beruházásokkal és nemzetközi együttműködéssel megbízott tagja, és  Grgur Stipić, a Mezőgazdasági és Földügyi Szolgálat vezetője.

 12935_1.jpg

A múlt évben kezdtük körbejárni az ország mezőgazdasági szakszolgálatait, a Dél-Szerbiában és Közép Szerbiában  lévő szakszolgálatokkal folytatott beszélgetés után, a tartományi mezőgazdasági szakszolgálatok körbejárásával folytattuk, mondta a sajtó képviselőinek  Aleksandar Bogićević.

– Ezek szokványos munkajellegű látogatások, céljuk a mezőgazdasági szakszolgálatokkal való együttműködés megszilárdítása, Szerbiában 35 helyi önkormányzati és mezőgazdasági termelők szakszolgálata létezik. Egyes vidékeken megvalósul ilyen együttműködés, más vidékeken vagy egyáltalán nincs, vagy nincs elegendő mértékű együttműködés. Éppen ez a célja a munkajellegű látogatásoknak és üléseknek, hogy tudatosítsuk a problémákat, a felmerülő nehézségeket,  ugyanakkor célunk, hogy a jövőben ezeket a problémákat és nehézségeket elhárítsuk. Földműveseinknek a legfontosabb a tájékoztatás és a képzés, hogy megvalósíthassák támogatásra és a szakmai segítségnyújtásra való jogosultságukat, ezáltal a mezőgazdasági termelést a lehető legmagasabb szintre emeljék – hangsulyozta  Bogićević.

A hétfői látogatása során, Aleksandar Bogićević, meglátogatta Stipan Šarčevićet, a nagyfényi tanyáján, aki jó példája a mezőgazdasági termelők és a terepi szakszolgálat kiváló együttműködésének.  

 

 

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop