Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

Szerbia nyerte a tornát

2019.09.10.

Szabadkán befejeződött a Stevan Vilotić Ćele-ről elnevezett 26. labdarúgó emléktorna, amelyet az U-19-es válogatottak számára rendeztek. A tornát a fiatalabb korosztályok kimagasló edzője, Ćele, valamint az ötletgazda Ivica Kajdoči emlékének szentelik. Idén a házigazda Szerbia válogatottja mellett Magyarország, Izrael és Montenegró vett részt a tornán.  

12929_1.jpg

Az első helyet Szerbia szerezte meg, amely az Emléktornát vereség nélkül zárta. A sasok először Izraelt győzték le 3:0-ra, majd Magyarországgal 3:3-as döntetlent játszottak, a harmadik fordulóban pedig Montenegró ellen bizonyultak jobbnak (2:0). Második Magyarország lett egy győzelemmel és két döntetlennel, a harmadik Izrael válogatottja két döntetlennel és egy vereséggel, Montenegró pedig a negyedik, egy döntetlennel és két vereséggel.

Az utolsó forduló mérkőzéseit követően került sor az eredményhirdetésre és a záróünnepségre. A legjobb kapus Novak Mićović, a szerb válogatottból, a gólkirály pedig ugyancsak a győztes válogatott tagja, Milutin Vidosavljević lett három találattal. A torna legjobb játékosává Milutin Vidosavljevićet (Szerbia), a legtehetségesebb játékossá pedig Strahinja Erakovićot nyilvánították. A 26. Stevan Vilotić Ćele Emléktorna legjobb szövetségi kapitánya címet is a szerb válogatottat irányító Ivan Jević érdemelte ki. A sportszerűségi díjat Izrael válogatottja kapta.

A legértékesebb csapat-díjat, az első helyért járó serleget Strahinja Erakovićnak, a szerb válogatott kapitányának Nemanja Simović, a szabadkai Városi Tanácssportért és ifjúságért felelős tagja nyújtotta át. Simović egy nappal korábban a szabadkai Városháza Zöld termében vendégül látta a válogatottak, a házigazda, a szervezők és a Vučić Vilotić család képviselőit, akiknek bemutatta Szabadkát.

12929_2.jpg

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop