Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

MMA látványosság a Sportcsarnokban

2019.09.07.

Szabadkán először tartottak nemzetközi MMA látványosságot Serbian Battle Championship 21 – Revenge! elnevezéssel, amely méltó volt a sportág csúcsszínvonalú küzdelmeihez. A sétaerdei Sportcsarnokban a kevert harcművészetek kedvelői ma emlékezetes estét tölthettek el, hiszen a tíz érdekes párharc mellett látványos audiovizuális és pirotechnikai élményben lehetett részük, amilyent egyetlenegy más hazai küzdősport-rendezvényen sem láthatnak.

12924_1.jpg

A SBC bajnoki övéért a 61 és 66 kg közötti súlycsoportban két világhírű brazil harcos, Werlleson Ribeiro és Joriedson de Souza mellett a hazai Aleksandar Milićević és a veszélyes brazil profi, Jonathas Cavalcanti mérte össze tudását, emellett pedig női párharcot és a két szabadkai, Nemanja Uverić valamint Danijel Špoljarić összecsapását is élvezhette a publikum.

A Serbian Battle Championship hivatásos MMA szervezet, újvidéki székhellyel. A nemzetközi sporteseményt a Family Fight Team szervezte.

A SBC küzdelmei egy hatszögletű ketrecben zajlanak a szerbiai MMA szövetség szabályai szerint (hivatásos szint), három egyenként ötperces menettel.

Az SBC eseményeit Szerbia-szerte szervezik, a jövőben pedig azt tervezik, hogy minden nagyobb városban rendeznek versenyeket.

 12924_2.jpg

Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia