Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Átadták a szerződéseket a középületek energiahatékonysági elemzésének kidolgozására

2019.09.02.

Đorđe Milićević, a tar Kormány alelnöke ma a tartományi Kormány épületében 20 helyi önkormányzat képviselőjének nyújtotta át 80 középület, mindenekelőtt általános iskola és gyermekintézmény energiahatékonysági elemzésének a kidolgozására szolgáló eszközök odaítéléséről szóló szerződéseket.  Ezt a 100.000 euró értékű projektet az Európai Felújítási és Fejlesztési Bank (EBRD) pénzeli a Tartományi Energetikai, Építésügyi és Közlekedési Titkársággal idén júliusban aláírt szándéknyilatkozatnak megfelelően. Szabadka Város nevében a Vajdaság AT területén található önkormányzati középületek energiahatékonysági elemzésének kidolgozásáról szóló szerződést Božidarka Golubović, a helyi gazdaságfejlesztési szolgálat vezetője írta alá.

12917_1.jpg

Szabadka Város területén a következő épületekre dolgozzák ki az energiahatékonysági elemzést: az Új Városháza, a bajmoki Vuk Karadžić Általános Iskola, a központi és a Bajo Pivljanin utcai épület, az Ivan Goran Kovačić Általános Iskola, a Naša radost Gyermekintézmény Šumica – központ épülete.

A projekttel ma átadott térítésmentes eszközök összesen 42 oktatási intézményt, 11 közigazgatási épületet, 11 egészségügyi intézményt, öt szociális-védelmi létesítményt, öt művelődési intézményt, két gyógyfürdőt és sportlétesítményt, egy autóbusz- és egy rendőrállomást ölelnek fel.

A projekt keretében Szabadka mellett a következő önkormányzatokban készülnek elemzések: Apatin, Bács, Palánka, Petrőc, Fehértemplom, Belcsény, Versec, Verbász, Nagybecskerek, Ürög, Magyarkanizsa, Kúla, Kishegyes, Törökkanizsa, Újvidék, Pancsova, Zenta, Szenttamás és Sid.

 

 

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>