Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A kisszínpadi program lenyűgözte a szabadkaiakat

2019.08.31.

A szeptember 1-jei városnapi ünnepségek keretében a városközpontban felállított kis színpadon dinamikus, kivételes program zajlott, amelyben a népes közönség előtt mintegy ezren léptek fel. 13-tól 19 óráig a színpadon egymást váltották az előadók, elsősorban iskolák, különböző egyesületek, művelődési egyesületek fiataljai, a Naša radost Iskoláskor Előtti Intézmény gyermekcsoportjai, de felléptek a bajnáti Gerontológiai Klub Veseli folklorci csoportjának tagjai is.

12911_1.jpg

Jasmina Stevanović, a városnapi ünnepségek szervezőbizottságának koordinátora szerint a program minden eddiginél tömegesebb volt.

- A program sokszínűre sikeredett. Arra törekedtünk, hogy a kisszínpadi műsor Szabadka sokszínűségét tükrözze kicsiben, olyannak, amilyen az valójában a maga másságának a gazdagságával, a hagyományosnak és a művészinek a kapcsolatával, így láthattunk különböző táncokat, dalokat, zenéket mindenki ízlésének megfelelően – mondta Jasmina Stevanović.

A számos fellépő között idén is ott voltak a gračanicai gyermekek, akik Szabadkán vendégszerepelnek.

- Örülünk annak, hogy a gyermekek a modern táncok és új irányzatok mellett még mindig követik és megbecsülik a régi értékeket, így a műsorban elég sok etno dal is felcsendült - vélte Jasmina Stevanović.

A népes közönség ma nem kímélte önmagát, az előadókat egész nap folyamán vastapssal jutalmazta. Az idén más, modern megjelenésű kisszínpadi programot a mazsorettek zárták.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop