Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Biztonsági gyermek-autóüléseket adtak át

2019.08.30.

Szabadka Város Közlekedésbiztonsági Tanácsa szervezésében, Bogdan Laban polgármester hathatós támogatásával ma az új városháza épületében két nyilvános órát tartottak a gyermek autóülések helyes használatáról. A nyilvános órákon összesen 180 szülő vett részt, akik önként jelentkeztek az előadásokra.

12908_1.jpg

Minden óra után a szülők sorsolással kiválasztott része a várostól egy-egy univerzális, tanusítványozott biztonsági gyermek-autóülést kapott ajándékba. Az 1-es tanácsteremben tartott előadás mellett a parkolóban egy standot is berendeztek, ahol a gyermeküléseket már használó szülők leellenőrizhették, hogy helyesen használják-e azokat, a nyertes szülők pedig azonnal elsajátíthatták a helyes használatukkal kapcsolatos ismereteket.

Az előadást Marijana Jovanović közlekedésbiztonsági szakértő tartotta, aki már nyolc éve kizárólag a járműben utazó gyermekek biztonságával foglalkozik. A Város jövőre is megszervezi az ilyen nyilvános órákat, és az érdeklődésre való tekintettel jóval több pénzt fog elkülöníteni a szülőknek ajándékozandó autóülések vásárlására.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop