Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Aláírták a szerződést a Boysen vállalattal

2019.08.30.

Bogdan Laban, Szabadka polgármestere ma aláírta a szerződést a szabadkai Boysen Abgassysteme d.o.o. vállalattal a köztulajdonban levő építési terület térítésmentes elidegenítéséről. Ez a vállalat a világban az egyik legnagyobb, kipufogó-rendszereket gyártó cég.

12907_1.jpg

A szerződés aláírását megelőzően kidolgozták a megvalósíthatósági tanulmányt, amelyet elfogadott a Városi Képviselő-testület, bizonyítva, hogy a Város közvetlen bevételei az ötéves időszakban nagyobbak lesznek, mint amennyi befolyna a terület piaci értéken történő elidegenítésével. Előfeltételként megérkezett a Szerb Köztársaság Pénzügyminisztériuma állami támogatásokat ellenőrző bizottságának a kedvező határozata, valamint a köztársasági Kormány jóváhagyása, amellyel létrejöttek azok a jogi feltételek, amelyek szükségesek a köztulajdonban levő telek térítésmentes elidegenítéséhez.

Emlékeztetőül: az említett, 10 ha 13 a 94 m2 területű telek a kisbajmoki Ipari Övezetben található. A német beruházó az elkövetkező időszakban az említett területen megkezdi a gépjárműipar számára egy kipufogó-rendszereket gyártó üzem építését. A beruházó kötelezte magát, hogy a majdani, mintegy 35.000 négyzetméteres gyárcsarnokban öt éven belül 507 dolgozót állít munkába.

 A beruházás teljes értéke 55 millió euró, s ez Szabadkán az eddigi legnagyobb külföldi beruházás.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop