Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Multifunkcionális sportpálya épült Újzsedniken

2019.07.23.

Bogdan Laban, Szabadka polgármestere, Nemanja Simović, a Városi Tanács sportért és ifjúságért felelős tagja, valamint Predrag Radivojević, az Útgazdálkodási, Várostervezési és Lakásügyi Közvállalat igazgatója ma Újzsedniken megtekintették az újonnan megépített multifunkcionális sportpályát, amely kosárlabdára, kézilabdára és kispályás labdarúgásra egyaránt alkalmas. A hétmillió dinár értékű beruházást teljes egészében Szabadka Város költségvetéséből finanszírozták.

12830_1.jpg

Bogdan Laban polgármester szavai szerint az elmúlt három évben rendkívül jelentősek voltak a befektetések a sport-infrastruktúrába.

- A Városi Stadionban 40 év után felújítottuk az atlétikapályát, a fűborítást, a reflektorokat, idén pedig megkezdődik a teljes Városi Stadion felújítása, ami magában foglalja az új lelátókat és a kísérő létesítményeket. Számításaink szerint a munkálatok novemberben kezdődnek és egy év múlva olyan Városi Stadionunk lesz, amely kielégíti az európai standardokat – mondta Bogdan Laban. 

Emlékeztetett rá, hogy az elmúlt időszakban mintegy 40 millió dinárt fordítottak a Sportcsarnokra, amelyet sikerült végre klimatizálni, de eközben nem feledkeztek meg a helyi közösségekről sem és nem maradtak el az iskolai sportinfrastruktúrába történt beruházások sem.

- Az iskolákban hat új sportpályát nyitottunk meg, a helyi közösségekben pedig ez az ötödik beruházás, amelynek az értéke hétmillió dinár. Egy hónappal ezelőtt épült meg az új sportpálya Csantavéren, ma átadjuk Újzsednik az új sportpályát, amivel azt bizonyítjuk, hogy minden helyi közösségben egyenletesen fejlesztjük a sportinfrastruktúrát - hangsúlyozta Bogdan Laban.    

Duško Petrović, az újzsedniki helyi közösség Közgyűlésének elnöke köszönetet mondott a polgármesternek és munkatársainak, hogy megértéssel fogadták az újzsednikiek szükségleteit, s hogy rövid idő alatt elkészült a multifunkcionális pálya.

- Köszönetet mondok a polgármesternek Újzsednik polgárai és a Sportegyesület nevében, hiszen az előző időszakban  több alkalommal is segítséget kaptunk mind a munkánkhoz, mind a rendezvények megszervezéséhez. Ez a sportpálya szép ajándék, amellyel a Preporod Labdarúgó Klub megünnepli a jubileumot, megalapításának 80. évfordulóját – mondta Duško Petrović.

Alig három évvel ezelőtt az újzsednikiek jelenlegi sportközpontja helyén még mező állt.

- Évről évre igyekszünk megváltoztatni Újzsednik ezen részének az arculatát, úgy, hogy sporttartalmakkal gazdagítottuk. Megépült az étterem, a lelátók, a szabadtéri súlyzó-rész, most pedig a multifunkcionális pálya is. Egyszerűen feltételeket teremtünk ahhoz, hogy Újzsednik lakosai sporttal foglalkozhassanak – tette hozzá Duško Petrović.

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop