Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megtartották a Városi Képviselő-testület 24. ülését

2019.07.11.

A Városi Képviselő-testület 24. ülésén, amelyet a Városháza Dísztermében tartottak meg, rendeletet hoztak a Prozivka helyi közösség részletes szabályozási terve egy része módosításának és kiegészítésének kidolgozásáról és Sztantics György atléta emlékművének a felállításáról. A tanácsnokok többek között szótöbbséggel elfogadták a határozatot Szabadka Város mezőgazdasági földterületei védelme, rendezése és használata programjának elfogadásáról, valamint a Palicsi Park Idegenforgalmi Területfejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság 2019. évi működési terve módosításának és kiegészítésének jóváhagyásáról.

12815_1.jpg

Ma nem került elfogadásra a díszpolgári cím adományozásáról szóló rendelet érvénytelenítésére vonatkozó rendelet. A napirendi pont vitája keretében Nemanja Simović, a Városi Tanács tagja egyebek mellett felolvasta az illetékes Államigazgatási és Önkormányzati Minisztérium jóváhagyását, amelyben az áll, hogy Szabadka Város Képviselő-testülete leiratban fordult az Államigazgatási és Önkormányzati Minisztériumhoz, hogy hagyja jóvá a rendeletet, amellyel Szabadka Város Danilo Kiš írónak adományozza a díszpolgári címet.

„Tekintettel arra, hogy az önkormányzatokról szóló törvény 93. szakaszának 1. bekezdése rögzíti, hogy az önkormányzat képviselő-testülete dönt a díszpolgári cím odaítéléséről azon személynek, akinek a munkássága és életműve kivételes jelentőségű a község számára, az önkormányzati ügyekben illetékes minisztérium előzetes jóváhagyásával, figyelembe véve az indokolást, a csatolmányokat és a javasolt személyiség életrajzát, ez a Minisztérium jogköre keretében jóváhagyást ad Szabadka Város Képviselő-testülete számára, hogy díszpolgári címet adományozzon Danilo Kiš írónak" - áll a Minisztérium leiratában.

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop