Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Szabadka első osztályú turisztikai hellyé lépett elő

2019.06.18.

Szabadka város turisztikai célállomásként a Kereskedelmi, Turisztikai és Távközlési Minisztérium bizottságának határozatával első osztályú turisztikai hellyé lett minősítve.

12756_1.jpg

Szabadka város Közigazgatása Szabadka város Idegenforgalmi Szervezetével együttműködve az illetékes minisztériumtól kérte a turisztikai hely minősítését. A Kereskedelmi, Turisztikai és Távközlési Minisztérium minősítő-bizottsága elvégezte a rendelkezésre álló hároméves idegenforgalmi adatok (mennyiségi mutatók) értékelését, megállapította a kommunális, közlekedési és turisztikai infrastruktúra és idegenforgalmi felépítmény kiépítettségével kapcsolatos tényállást (minőségi mutatók) a Szabadka város területén tartott terepszemle során.

Az első osztályú turisztikai hely jogállásának megszerzésével településünk a Szerb Köztársaságban az elsőbbséget élvezők közé kerül a turisztikai beruházások során. Ez a tény mindenképpen jobb helyzetbe juttatja ezt a célállomást a térség idegenforgalmi térképén, csakúgy, mint a turisztikai beruházások tekintetében.

A Szerb Köztársaságban Szabadka mellett első osztályú turisztikai hellyé van besorolva Belgrád, Újvidék, Niš, Zlatibor és Vrnjačka Banja.

 

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop