Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megünnepelték a rendőrség napját

2019.06.17.

A szabadkai Rendőr Igazgatóságon ma a taktikai-műszaki felszerelés és járművek szemléjével, valamint 22 rendőri tisztviselő eskütételével – akik tavaly és idén álltak szolgálatba – megünnepelték a szerb Belügyminisztérium és a rendőrség napját, valamint a minisztérium védszentje, Pünkösd napját. Az Igazgatóság épületének földszintjén található e,léktáblán Bogdan laban, Szabadka polgármestere, Dragi Vučković, az Észak-bácskai Közigazgatási Körzet vezetője, valamint Nenad Sekulić, a szabadkai Rendőr Igazgatóság vezetője helyezte el a kegyelet virágait és tisztelgett azon rendőri tisztviselők emléke előtt, akik szolgálatteljesítés közben vesztették életüket.

12754_1.jpg

A Rendőri Igazgatóság előtti téren bemutatták a rendőrségi járműveket, fegyvereket és nyomozati felszerelést, valamint bemutatót tartottak a tűzoltó-egység tagjai is. Idén először állítottak fel információs pultot, amelyen a rendőrségi szolgálat iránt érdeklődők felvilágosítást kaphattak a hatályos pályázatról a karlócai rendőrségi alap-kiképző központ 30 új hallgatója felvételének a feltételeiről.

12754_2.jpg

Sekulić parancsnok kiemelte, hogy a bűnözés és a korrupció minden formája elleni erélyes fellépésnek köszönhetően 2018-ban csökkent a bejegyzett bűnesetek száma a szabadkai Rendőr Igazgatóság területén, s hogy a rendőrség munkájában minden polgár védelme prioritást jelent.

12754_3.jpg

Szerbia Belügyminisztériuma annak emlékére kiáltotta ki a BM és a rendőrség napjává Pünkösdöt, hogy 1862-ben a szerb csendőrség június 15-én, Pünkösd napján döntő szerepet játszott a belgrádi Čukur-csobogónál zajlott összetűzésekben, illetve az elkövetkező két napban, amikor a törökök bombázták Belgrádot.

 

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop