Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Oktatási hírek

Oklevelek, dicsérő-levelek a megszerzett első három hely egyikéért

2019.06.06.

A Városháza Dísztermében ma okleveleket és dicsérő-leveleket nyújtottak át azoknak az általános és középiskolai tanulóknak, akik a köztársasági és a nemzetközi versenyeken az első három hely egyikén végeztek. Idén összesen 175 oklevelet és dicsérő-levelet nyújtottak át, ami 50-nel több a tavalyinál.

12671_1.jpg

Nataša Aleksić, a Városi Tanács oktatásért felelős tagja kiemelte, hogy a város azoknak a tanulóknak, akik az első három hely egyikén végeztek, oklevelekkel és könyvekkel fejezi ki köszönetét, hiszen Szabadkát a legjobb színben tüntették fel a városon és az ország határain kívül.

- Ezek az elismerések azt mutatják, hogy jó iskoláink, kitűnő tanári káderünk van, amely a helyes útra irányítja a tanulókat, de elsősorban jó tanulóink vannak, akik készek tanulni és tudásukkal és tehetségükkel versenyre kelni másokkal. Természetesen hálásak vagyunk a szülőknek is, akik nagy támogatást jelentenek a tanulók számára mindabban, amit tesznek – hangsúlyozta Nataša Aleksić.

Az okleveleket és dicsérő-leveleket a természet- és a társadalom-tudományok, valamint a sport terén elért eredményekért ítélték oda. A megjutalmazott tanulóknak az elismeréseket Nataša Aleksić és Fehérvári Magda, a Társadalmi-tevékenységügyi Titkárság titkárhelyettese nyújtotta át.

12671_2.jpg

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop