Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Felújították a Kizúr István ÁI sportpályáit

2019.05.22.

- A Kizúr István Általános Iskola udvarában levő sportpályák felújításával megteremtettük a feltételeket a színvonalas és biztonságos testneveléshez, mert a pályák rendkívül rossz állapotban voltak. A továbbiakban is folytatjuk a beruházásokat a sport-infrastruktúrába és az iskolai pályákba, hogy gyermekeink színvonalas teret kapjanak a fizikai aktivitásokhoz. Ugyancsak folytatjuk a jó együttműködést a tartományi és a köztársasági Kormánnyal, hogy befejezzük azt, ami az előző években elmaradt. A tartományi Kormány és a szabadkai önkormányzat ezeknek a pályáknak a felújítására valamivel több mint 3 millió dinárt fordított – emelte ki Bogdan Laban, Szabadka polgármestere a Kizúr István Általános Iskola felújított sportpályáinak a megnyitásakor.

12630_1.jpg

Vladimir Batez, tartományi sport- és ifjúságügyi titkár elégedetten szögezte le, hogy még egy szabadkai iskolában újították fel a sportpályákat.

- Alkalmam volt látni, hogyan néztek ki korábban a pályák, egyáltalán nem feleltek meg a testneveléshez, és veszélyeztették a gyermekek biztonságát is – mondta Batez.

Davor Štefanek, a Szerbiai Sportszövetség elnöke elmondta, hogy a Szövetség a Kizúr István ÁI-nak két, hálóval felszerelt kaput, valamint egy röplabdahálót adományozozott.

A sportpályák átadásánál jelen volt Nemanja Simović, a Városi Tanács ifjúságért és sportért felelős tagja, Jasmina Stevanović, a Társadalmi-tevékenységügyi Titkárság titkára, valamint Goran Marinković, a Szerbiai Sportszövetség titkára is.

A Kizúr István ÁI kézilabda- és röplabdapályáján a felújítási munkálatok csupán egy hónapig tartottak, a munkát pedig az iskola 720 tanulója nagy örömére jó minőségben és gyorsan végezték el a Vojput cég és az alvállalkozók.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop