Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megtartották a 41. Foglalkoztatási Vásárt

2019.04.12.

A 41. foglalkoztatási Vásáron, amelyet ma tartottak a Galleria Hotelben, 40 munkáltató mintegy 700 szabad munkahelyet kínált fel, amelyek azonnal betölthetők, illetve amelyek a Vásárt követő hat hónapon belül lesznek betölthetők. A legkeresettebb szakmák a kézműves szakmák: lakatos, esztergályos, villanyszerelő, tekercselő, pincér, szakács, festő-mázoló, hegesztő, de szobalány és takarítónő is könnyen helyezkedhet el. Ugyancsak keresettek voltak a szalagon dolgozók, informatikusok, HR asszisztensek és pénzügyi munkatársak.

12558_1.jpg

Srđan Samardžić, a Városi Tanács turizmusért, beruházásokért és nemzetközi együttműködésért felelős tagja kiemelte: a szabadkai önkormányzat és a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) szeretné folytatni a közös tevékenységet a munkanélküliség csökkentéséért városunkban, majd hozzátette, hogy Szabadka város támogatja az aktív foglalkoztatás lépéseit.

Dušan Torbica, a NFSZ szabadkai fiókintézetének igazgatója hangsúlyozta, hogy az év eleje óta az Észak-bácskai Közigazgatási Körzet területén mintegy 1000 ember állt munkába a NFSZ nyilvántartásából, ebből 600 Szabadkán. Hozzátette: városunkban jelenleg 46.424-en vannak munkaviszonyban, ami ezerrel több a 2017. évihez képest.

Szabadka város területén 2019. március 31-én 4.826 munkanélkülit tartottak nyilván, ami az előző év azonos hónapjához képest 19,4 százalékkal kevesebb, amikor is 5.990 munkanélkülit tartottak számon. A NFSZ szabadkai fiókintézetének területén, amely Szabadka várost, Kishegyes és Topolya községeket öleli fel, idén március 31-én 8.019 munkanélküli volt nyilvántartva, ami a múlt év azonos hónapjához és az akkori 9.721 munkanélkülihez képest 17,5 százalékos csökkenést jelent. A munkanélküliek között a legtöbb a nő és az 50 évnél idősebb.

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop