Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Oktatási hírek

Könyvadomány a visnyeváci diákoknak

2019.03.20.

Nataša Aleksić, a Városi Tanács oktatásért felelős tagja a 2019. évi szabadkai Könyvvásár szervezői és résztvevői, és a szabadkai önkormányzat nevében ma 25.000 dinár értékű könyvadományt adott át a Hunyadi János Általános Iskola képviselőjének. A könyveket a visnyeváci tagozatnak szánják, amelyben elsőtől a negyedik osztályok tanulnak a diákok.

12486_1.jpg

- A kiadók az előző évekhez hasonlóan idén is felkerestek bennünket azzal az együttműködési elképzeléssel, hogy az önkormányzat ne fizettesse meg velük a standállítási illetéket, a résztvevők pedig meghatározott összegben könyveket adományoznak valamelyik szabadkai iskolának. Az előző években az adományt a Dositej Obradović iskola és a Kolevka Gyermekotthon kapta – emelte ki Nataša Aleksić.

A szervezők nevében Ema Kostić mondott köszönetet a szabadkai Közigazgatásnak, a Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalatnak, valamint a Tržnica vállalatnak a jó együttműködésért és a segítségért.

- Az iskoláknak többnyire enciklopédiákat adományoztunk, amelyek a fiatalabb és idősebb korosztálynak is megfelelnek. Az iskola számára szükséges könyveket a tanítónők választották ki – mondta Ema Kostić.

Szabó Gábor, a Hunyasdi János ÁI igazgató-helyettese elmondta, hogy az adománnyal az iskolakönyvtár gazdagodik.

- Egyedülálló alkalom ez arra, hogy megörvendeztessük tanulóink némelyikét, hiszen mi vagyunk az egyik legnagyobb iskola Szabadkán. A csantavéri központi iskola mellett kihelyezett tagozataink működnek Visnyevácon és Dusanovón is, amelyekben összesen 550-es tanulnak – mondta Szabó Gábor.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop